FrissítésHírek

Hasznos új funkciókat tesztel a Huawei a P30 szérián

A témázható AOD funkciót már béta kiadásként tesztelik Huawei felhasználók Kínában több modellen is.

Kínában a P30 és a P30 Pro modellek 10.0.0.221. béta szoftverfrissítésében több új funkció is megjelent, amely kifejezetten hiánypótló és hasznos lehet, főleg akkor, ha eljutnak ezek a hazai készülékekre is.

Huawei Mate Xs teszt

Színes Always On Display

Ez a funkció az EMUI 10-ben bukkant fel, eddig a Kirin 990-es eszközökön volt elérhető, ennek segítségével az AOD képernyőre különböző képek, hátterek kerülhetnek, a Témák alkalmazásban van lehetőség különböző stílussal ellátott kiadásokat letölteni.

Egyedi AOD témák készíthetők EMUI 10 alatt

Fényjelzéses értesítés

Új funkcióként teszteli a Huawei azt, hogy értesítés érkezésekor felvillanhat a vaku egy pillanatra, ezt eddig csak külső alkalmazással lehetett elérni.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Galéria bővítés

Optimalizálná a Huawei a Galériában megjelenő tartalmak elrendezését, illetve szélesebb szerkesztési lehetőséget adna hozzá a meglévő opciókhoz, a szerkesztés pedig még hatékonyabb lehetne.

Fontos kiemelni, hogy ezeket a funkciókat Kínában, béta teszteli jelenleg a Huawei, ami azt jelenti, hogy egyelőre még nem tudni, hogy mikor válhatnak ezen funkciók elérhetővé Magyarországon. Természetesen a fejlesztések és frissítések ütemét akár a koronavírus járvány is lassíthatja.

Így kapcsold be az Always On Display-t Huawei telefonodon

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával