Funkciók

Huawei Browser: új böngésző az EMUI-hoz

A Huawei P30 és P30 Pro készülékekkel nem csak az EMUI 9.1 jelent meg, hanem tovább mélyült az ökoszisztéma és megjelent az új Huawei Browser applikáció.

Huawei Browser: új böngésző az EMUI-hoz

Néhány éve még kínált a Huawei saját böngésző alkalmazást, majd idővel azt lassan, de biztosan felváltotta a Google Chrome és el is tűnt a saját fejlesztésű megoldás. Most azonban 2019-ben visszatér a Huawei Browser, amely az EMUI 9.1-es rendszereken érhető el.

Az egyszerű felületű böngésző felső címsorának jobb oldalán tartalmaz beépített QR kód olvasót, amely ráadásul nem csak lefotózva olvassa be a kódot, hanem akár a Galériából képből feltöltve is, amely hasznos opció lehet akkor, ha a telefon nyomogatása közben találkozunk egy ilyen QR kódot.

Huawei Browser: új böngésző az EMUI-hoz

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Az Eszköztárban találunk éjszakai módot, amely sötét alapúra kapcsolja a megjelenítést, a képek blokkolása opcióval gyorsíthatjuk a weboldal betöltését és csökkenthetjük az adatforgalmat és külön asztali webhely beállítást is kapunk.

A beállítások között is vannak érdekességek, ilyen például a Böngésző felhasználói felület, ahol lehetőség van beállítani azt, hogy milyen módon jelenjen meg egy weboldal, így megadhatjuk, hogy új lássuk a weboldalt, mint például egy iPhone, vagy iPad tulajdonos, vagy PC felhasználó.

Huawei Browser: új böngésző az EMUI-hoz

Szintén hasznos funkció az ártalmas honlapok azonosítása, illetve az, hogy a weboldalak nyomonkövetése is kikapcsolható, ezen kívül kapunk hirdetésszűrőt, kereső motor választási lehetőséget, illetve a felugró ablalok is alapértelmezetten letiltottak.

Egyelőre az EMUI 9.1 alatt továbbra is a Google Chrome az alapértelmezet böngésző, azonban a jövőben lehet, hogy átveszi a helyét a Huawei Browser.

Neked hogy tetszik az új böngésző? Írd meg kommentben!

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával