HírekKiegészítők

Huawei CP61: 27 wattos Qi töltő aktív hűtéssel

A Huawei a Mate 30 és Mate 30 Pro készülékek esetében jelentette be az új 27 watt teljesítményű Wireless SuperCharge töltést, amelyhez új hűtés is járt.

Huawei CP61: 27 wattos Qi töltő aktív hűtéssel

Huawei CP61-es típusszámmal érkezik a vezeték nélküli gyorstöltő, amit a Mate 30 szériával lehet használni a 27 wattos teljesítményhez. A tavalyi modellhez képest kívülről és belülről is jelentősen átalakult a töltő.

A töltőt szürke színű szöveg borítja felülről, amelyen négy apró gumírozott csík segít a telefont fixen tartani. Ez mindenképpen pozitív előrelépés, ugyanis a 15 wattos CP60 esetében tesztünkben is írtuk, hogy a gumírozott fehér felső rétegen szinte azonnal meglátszik minden szennyeződés, porszem, ami nem mutat jól egy prémium termék esetében.

Rendkívül fontos újítás, hogy a töltő aktív hűtéssel rendelkezik, azaz a belsejében található egy apró ventilátor, ami a töltő teteje felől szívja a friss levegőt, ezzel hűtve a telefon hátlapját, illetve alul kifújja a már felmelegedett levegőt. A vezeték nélküli gyorstöltés okozta hőtermelést 30%-kal tudja csökkenteni ezzel a megoldással a Huawei. A töltő rendelkezik éjszakai móddal, amelynek köszönhetően ultra-csendes működésre kapcsol a ventilátor, hogy ne zavarja az alvást.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Huawei CP61: 27 wattos Qi töltő aktív hűtéssel

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával