AkcióHírek

Huawei Mate 30 Pro magyarországi ár és vásárlás

A Huawei január 21-i sajtóreggelijén árulta el a Mate 30 Pro magyarországi megjelenésének pontos részleteit.

A Huawei Mobile Services 4.0-val felvértezett Huawei Mate 30 Pro okostelefonból a Galaktikus szürke színű, 4G kiadás kerül piacra Magyarországon, 8 GB RAM-mal és 256 GB háttértárral. Ezzel gyakorlatilag nagy meglepetést nem okozott a vállalat, hiszen az összes EU-s országban, ahol elérhető a készülék, pontosan ez a kivitel érhető el.

Huawei Mobile Services (HMS): Minden amit tudnod kell róla

Huawei Mate 30 Pro magyarországi ár és vásárlás

Hasonlóan több országhoz, Magyarországon is limitált darabszámmal kerül piacra a Huawei Mate 30 Pro, azt előrendelni a budapesti hivatalos Huawei üzletekben lehet, A SHOPMARK-ban lévő Huawei Experience Store-ban, az Arena Mallban lévő Huawei Pop-up Store-ban, a budai Hillside-ban lévő Huawei Customer Service Centerben, illetve a József körúton lévő Customer Service Centerben. Az előrendelési időszak 2020. január 21-től 27-ig tart.

Az előrendelő felhasználók ráadásként kapnak egy Huawei Watch GT 2 sportórát, illetve a HiCare-ben a VIP Szervizt aktiválva fél év extra kijelző biztosítást is kapnak, amely kifejezetten nagy értéknek tekinthető egy olyan készüléknél, amely ilyen komplex kijelzővel van ellátva.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A Huawei Mate 30 Pro magyarországi ára 344 999 forint.

Huawei Mate 30 Pro előrendelési helyszínek:

Huawei Mate 30 Pro teszt

VÉGRE! A Huawei Mate 30 Pro Magyarországon is megjelenik

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával