AkcióHírek

VÉGRE! A Huawei Mate 30 Pro Magyarországon is megjelenik

Közel fél év várakozást követően a Huawei Mate 30 Pro megjelenik Magyarországon is!

VÉGRE! A Huawei Mate 30 Pro Magyarországon is megjelenik

Még szeptember végén debütált a Mate széria 2019-es csúcsmodellje, amely az első flagship modell, amelyet az amerikai szankciókat követően adott ki a Huawei és nem tartalmaz GMS támogatást, helyette a Huawei Mobile Services helyettesíti azt.

Huawei Mobile Services (HMS): Minden amit tudnod kell róla

A Huawei Mate 30 Pro január 21-től 27-ig előrendelési státuszban érhető el, a SHOPMARK-ban lévő Huawei Experience Store-ban, az Arena Mall-ban lévő Huawei Pop-up Store-ban, valamint a Hillside üzeltházban található Huawei Customer Service Centerben.

Huawei Mate 30 Pro 5G DxOMark

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Huawei Mate 30 Pro teszt

Azon felhasználók, akik előrendelik a Mate 30 Pro készüléket, azok egy Huawei Watch GT 2 sportórát kapnak mellé, valamint a VIP szerviz feliratkozást követően fél év extra kijelző biztosítás is elérhető lesz.

Huawei Mate 30 Pro teszt

A Huawei Mate 30 Pro okostelefon a Huawei Mobile Services ökoszisztémával jelenik meg Magyarországon is. A cikkünk írásának pillanatában még nincs információ pontos konfigurációról és árról, azonban a többi európai országban kizárólag a 8 GB RAM-mal, 256 GB háttértárral ellátott, Galaktikus Ezüst (Space Silver) kiadás jelent meg, 1099 eurós hivatalos áron. A Huawei hazai oldalán lévő kép alapján sejthető, hogy ez a kiadás lehet itthon is. Kizárólag tippelni tudjuk az árat, az eurós ár alapján nyugaton kb. 370 ezer forintnak megfelelő euróért vásárolható meg, szóval sokkal olcsóbb jó eséllyel itthon sem lesz. Ha tudunk hazai árral kapcsolatos információt, azt azonnal közzétesszük!

Huawei Mate 30 Pro előrendelési helyszínek:

Huawei CP39S SuperCharge Wireless autóstöltő Magyarországon

Forrás
HuaweiHuawei

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával