Hírek

Debütált a Huawei P Smart+ okostelefon

A Huawei bejelentette a P Smart+ telefont, amely rendkívül fontos lehet a jövő középkategóirás készülékeit tekintve!

Huawei P Smart+

Az új Huawei P Smart+ okostelefon az év elején debütált P Smart modell nagyobb, dizájn tekintve felfrissített kiadása, ráadásul a hardver terén is jelenősebb az előrelépés. A Huawei új szokásának megfelelően ez a modell is FullView 2.0 képernyőt kapott, amely lekerekített sarkokat, notch-ot és 19,5:9 képarányt jelent. A FullHD+ felbontású megjelenítő 6,3”-os, azaz tényleg egészen méretes.

Ami kiemelkedő fontosságúnak tűnik, hogy belül az új Kirin 710-es SoC található meg, amely nyolc darab 12 nm-es 2,2 GHz-es maggal rendelkezik, valamint Mali-G51-es grafikus gyorsítóval. E mellé 4 GB RAM társul, valamint a háttértár mérete 64 GB, ezt lehet bővíteni microSD kártyával.

A hátoldali kamera 16 és 2 megapixeles, míg az előlapon a notch-on egy 24 és egy 2 megapixeles szenzor helyezkedik el. Az akkumulátor mérete 3340 mAh kapacitású, ezzel 169 grammos lett a P Smart+.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Az okostelefon Android 8.1 Oreo rendszerrel és EMUI 8.2 felülettel jelenik meg számos országban Európában 299 eurós áron.  Érdekesség, hogy a Huawei a P Smart+-ból is elérhetővé teszi a fekete szín mellette azt a különleges alkonyatlila árnyalatot, amelyet a P20 Pro esetében is nagyon sokan szeretnek.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával