Kiegészítők

Huawei P30 Pro gyári tokok

A Huawei P30 Pro készülékhez széles tok kínálat is elérhető, amely rendkívül színesre sikeredett és szerencsére Magyarországon is megvásárolhatóvá vált belőle elég sok verzió.

Huawei P30 Pro Protective Cover

Ez egy teljesen átlátszó, puha szilikon tok, mondhatnánk azt is, hogy pont olyan, amely akár a dobozban is lehetne, azonban mint ismert, hazánkban a Huawei P30 Pro doboza nem tartalmaz tokot. A külön megvásárolható tok arányaiban véve nem olcsó, kb. 3-4 ezer forint, cserébe megóvja a készüléket a karcolásoktól és megtartja a főbb dizájnelemeket.

Huawei P30 Pro Clear Case

Az átlátszó Clear Case tokokra különböző mintázatok kerültek, amelyek a hátlap üveg dizájnt egészítik ki látványosan. Az absztrakt figurákon kívül van olyan, amelyen felirat is van, illetve állatost is készít a Huawei.

Huawei P30 Pro Clear Case

Huawei P30 Pro PU Case

A PU Case a hátlapot és az oldalós keretet védi a P30 Pro esetén kifejezetten stílusos módban. A fekete színű kiadás hátlapja karbonhatású mintázatot kapott, míg a világos verzió szövetszerű borítással van ellátva.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Huawei P30 Pro PU Case

Huawei P30 Pro Silicone Case

Bár név alapján szilikon tok, azonban nem az a hagyományos TPU megoldásról van szó, hanem egy annál sokkal inkább minőségi megoldásról. A hátlapot védő tok külső borítású picit tapadós szilikon felületet kapott, míg a belső rész bőrhatással lett ellátva, hogy a készüléket is védje. A tok fekete mellett elérhető kék, világoskék, sárga, piros és rózsaszín árnyalatban is, hogy mindenki megtalálja a számára tetsző kiadást a P30 Pro modellhez.

Huawei P30 Pro Silicone Case

Huawei P30 Pro Wallet Cover

Egy bőrhatású borítással rendelkező tokot kapunk a P30 Pro telefonhoz, amely flipje teljesen beborítja a kijelzőt és nincs rajta kivágás, helyette a belső felületen található meg két kártyatartó rekesz, ahova például névjegykártyát lehet helyezni.  Ezt fekete mellett khaki és rózsaszín árnyalatban is elérhetővé teszi a Huawei.

Huawei P30 Pro Wallet Cover

Huawei P30 Pro Smart View Flip Cover

Ez az úgynevezett ablakos, vagy okostok, amely előlapi flipjén egy nagyméretű, átlátszó felület van, ezen keresztül különböző információt tud megjeleníteni a telefon lecsukott állapotban is, így láthatjuk az időt, dátumot, lépésszámot és egyes értesítéseket is, de használható a zenelejátszó vezérlésére és hívás felvételre is.

Huawei P30 Pro Smart View Flip Cover

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával