Kiegészítők

Spigen tokok a Huawei P30 Pro telefonra

Hét tokot is kínál rögtön a bemutatót követően a Spigen a Huawei P30 Pro modellre.

A régóta népszerű Rugged Armor széria mellett Neo Hybrid, a Wallet S és a Liquid Crystal, Slim Armor és Ultra Hybrid sorozatból mutatott be a négykamerás csúcsmodellre szánt védőtokot.

A Rugger Armor tok megkapta a megszokott Air Cushion Technology megoldást a sarok belső felületén, amely az esetlege leejtések során hivatott a sérüléseket csökkenteni. Erre szükség is lehet, mert a speciális optikai zoomot kínáló Huawei P30 Pro kamera rendszerének az esések nagyon nem tesznek jót.

Spigen Rugged Armor Huawei P30 Pro tok

A Neo Hybrid tok két részből áll, egy flexibilis borításból és egy külső keményebb keretből.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A Liquid Crystal tok tulajdonképpen egy hagyományos szilikon tok, azonban ez is megkapta az Air Cushion® technológiát a sarkok védelmére. Az átlátszó felület nem takarja el a P30 Pro gyönyörű hátlapi színét. Egy Liquid Crystal Glitter kiadás is elérhető, amely fényes csillogó felületet kapott.

A tokok közül a Wallet S az egyetlen, amely flipes, ez egy szintetikus bőr bevonatú tok, amely a kijelzőt is védi, illetve a flip belső felületén lehetőség van kártyákat, illetve akár papírpénzt is tárolni. A Spigen tokja asztali tartóként is szolgál, így például jó lehet filmnézésre, videózásra is.

Spigen Wallet S Huawei P30 Pro tok

A Spigen Ultra Hybrid tok nem több, mint egy hagyományos átlátszó tok, amely oldalán szilikon rétek van, a hátlap viszont kemény, műanyag védelemmel van ellátva.

A Slim Armor sorozatú Spigen tok belső részén egy szilikon tok van, erre pattintható rá a külső műanyag borítás. A tok Mil-Grade Protection minősítéssel rendelkezik, illetve kihajtható tartólábának köszönhetően asztali tartóként is szolgálhat.

A hét Spigen tokból a Rugged Armor, a Wallet S és a Liquid Crystal kiadás Magyarországon is megvásárolható már, mindegyik ára nagyjából 4000 forintba kerül.

További Huawei P30 Pro tokokért kattints ide!

Forrás
Rugger ArmorNeo HybridLiquid CrystalWallet S

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával