Kiegészítők

Huawei PixLab X1: multifunkciós nyomtató HarmonyOS-szel

A Huawei bemutatta az első nyomtatóját, ami PixLab X1 néven kerül piacra, HarmonyOS-t futtat és számos funkcióval van ellátva.

A Huawei PixLab X1 nyomtató egyszer dizájnt kapott, törtfehér az alapszíne, helyenként feketével, illetve fényes Huawei logóval. A tetején a vezérléshez kijelző, illetve érintőpanel áll rendelkezésre, nem hagyományos nyomógombok. Persze van rajta NFC is, amivel közvetlenül telefonról mehet a nyomtatás, illetve a HarmonyOS-nek köszönhetően a Huawei ökoszisztémába építve számos eszközről lehet távolról vezérelni.

Huawei PixLab X1: multifunkciós nyomtató HarmonyOS-szel

Percenként 28 fekete-fehér oldalt tud nyomtatni és van automatikus duplex (kétoldalas) nyomtatás, mellette pedig nem multifunkciós eszközként szkennert is kapott az eszköz, a PixLab X1 1200 dpi-vel tudja digitalizálni a papírlapokat.

A 9,5 kg-os nyomtató 512 MB RAM-ot, 4 GB tárkapacitást kapott, van rajta 10/100 M Base -TX port, USB 2.0 port, ezen kívül támogatja a Bluetooth 5.0-t és a Wi-Fi 5-öt is. 

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A lézeres nyomtató tonerkazettája két egyszerű lépésben cserélhető és kétféle kapacitással érhető el hozzá cseretoner. Maga a Huawei PixLab X1 multifunkcionális nyomtató ára 1899 jüan Kínában (kb. 88 ezer forint). A kisebb toner ára 4600 forintnak, a nagyobb 14 ezer forintnak megfelelő összegbe kerül.

Egyelőre arról nincs információ, hogy a jövőben hozza-e a nyomtatót a Huawei Európába, vagy marad Kínán belül.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával