Kiegészítők

Huawei Wireless Mouse GT: egér gamereknek Qi töltéssel

A Huawei MateView GT után újabb gamer termék jön a magyar piacra, az AD21-es típusszámot viselő egér.

Huawei Wireless Mouse GT: egér gamereknek Qi töltéssel

Némileg érezhető, hogy a gyártó még nem készült fel teljesen a PC-s komponenseinek hosszabb távú elnevezésére, ez visszatükröződik az egér esetében is, amely hivatalos neveHUAWEI Wireless Mouse GT, a fentebb szereplő AD21 szimplán a típusszáma. Ami biztosnak látszik, hogy a PC-s kínálatban a GT jelölést kaphatják a jövőben azon termékek, amelyeket játékosoknak szánnak.

A Huawei Wireless Mouse GT háromféle csatlakoztatási lehetőséget támogat, van vezetékes (az egér elején található egy USB-C port) és van kétféle vezeték nélküli opció, előbbi a Bluetooth 5.0, utóbbi a 2.4 GHz-es rádiófrekvenciás opció.  A csomagolás egyébként 1,8 méter hosszú kábelt tartalmaz.

Huawei Wireless Mouse GT: egér gamereknek Qi töltéssel

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Az AD21-be 790 mAh kapacitású beépített akkumulátor került. Egy feltöltéssel akár 350 órás üzemidő érhető el, illetve 5 percnyi töltéssel 35 órás használatot számol a Huawei. A különleges egér támogatja a vezetékes és vezeték nélküli töltési lehetőségeket is. Előbbi esetén az USB-C porton keresztül tölthető fel. Ennél azonban izgalmasabb a Qi vezeték nélküli töltési lehetőség. Akár a telefonokhoz használt töltőkkel is használható, de a Huawei kínál egy speciális egérpadot is opcionálisan, amely képes feltölteni az egeret.

A gamer képességeket tekintve, 16 000 DPI-s érzékelő került az egérbe, illetve 1000 Hz-es frissítés. A gamer termékek esetében “elengedhetetlen” RGB világítás nem maradt el itt sem, a görgő és a gombok alatt is van egy-egy világító ív, amely 16,8 millió különböző színben tud világítani.

Huawei Wireless Mouse GT: egér gamereknek Qi töltéssel

A klasszikus bal és jobb egérgombok és a görgő mellett további négy kiegészítő gomb kapott helyet, az összes funkcionalitása programozható és az adott játékhoz igazítható.

A Huawei Wireless Mouse GT AD21 egér Magyarországon kb. bruttó 35 ezer forintba kerül a hivatalos viszonteladóknál. 

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával