Hírek

Időben jöhet a Huawei Mate X

Azt követően, hogy felbukkant a Samsung Galaxy Fold kijelzőjének hibája és hogy elcsúsztatta a gyártó a kiadást, a Huawei Mate X premierjének csúszásának lehetősége is felmerült.

Ilyen lett a Huawei Mate X, az összehajtható kijelzős 5G okostelefon

Mint a hírekből ismerős lehet, a Samsung összehajlítható kijelzős okostelefonja, a Galaxy Fold a sajtó munkatársainál kijelző problémákat mutattak, a teszt eszközök 1-2 nap alatt meghibásodtak, volt amely úgy tűnt, mintha betört volna a megjelenítő, illetve olyan is, amelyek hibás képet mutattak. Ezután a Samsung hivatalosan is bejelentette, hogy elhalasztja az április 26-i Galaxy Fold premiert azért, hogy újabb vizsgálatot hajtson végre, hogy biztosan ne legyen hibás a készülék a kiadásakor.

A Galaxy Fold bejelentése után pár nappal jelentette be a Huawei is a saját összehajtható kijelzős megoldását, a Mate X-et a barcelonai MWC 2019-en. Ekkor Richard Yu, a Huawei Fogyasztói Üzletágának vezetője azt mondta, hogy a készülék várhatóan az év közepén, júniusban kerülhet piacra, 2290 eurós áron.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Múlt héten, a Galaxy Fold meghibásodásainak hírére felbukkant az a pletyka, hogy a Huawei elővigyázatosságból június helyett szeptemberre túlja el a Mate X kiadását. Ez megmaradt egyelőre pletyka szintjén és valószínűleg nem is valós az információ tartalma, mert felmerült egy kínai oldalon az az információ is a Phoenix Technology által, hogy a Huawei-nél nincs tervben a Mate X premierjének elcsúsztatása és az az eredetileg tervezetteknek megfelelően, júniusban fog piacra kerülni.

Amit tudunk, hogy a TÜV Rheinland már kiadta a CE tanúsítványt a Huawei Mate X-nek, ezzel ez lett az első 5G-s okostelefon, amely engedélyt kapott az európai forgalmazásra.

Forrás
news.mydrivers.com

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával