Funkciók

Így lehet rajzolni a Huawei MatePaddel és az M-Pencillel

A Huawei M-Pencil egy különleges stylus, hiszen az érintőceruza 4096 szintű nyomásérzékeléssel képes a digitális rajzolásra.

Így lehet rajzolni a Huawei MatPaddel és az M-Pencillel

A saját kézművészeti képességeim nem teszik indokolttá a Huawei M-Pencil használatát. Csúnyán írok, nem tudok szépen rajzolni. Ezért is adtam oda a Huawei MatePadet és a hozzá való M-Pencilt Antal Tünde művésznek, hogy kipróbálja és kicsit bemutassa, hogy hozzáértő kezekkel mit lehet kihozni.

Huawei MatePad (10,4″) tablet teszt

Már korábban, a MatePad Pro tabletet is kölcsönadtam neki, szintén az M-Pencillel. Akkor kifejezetten rövid ideig használta és csak ismerkedett vele, de már akkor is az első este a lenti három alkotást dobta össze.

Az új, jóval olcsóbb Huawei MatePad is kapott M-Pencil támogatást, így odaadtam Tündének ezt a tabletet is, hogy alkosson vele, illetve megmutassa, hogy ha van egy kis ideje, akkor milyen eredményt lehet elérni.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Így lehet rajzolni a Huawei MatPaddel és az M-Pencillel
Elkészítési idő: 5 perc

Ha valaki kedvet kapott a digitális rajzoláshoz, érdemes az új Huawei MatePadet 2020. augusztus 13-ig megvásárolnia, hiszen ajándékba jár mellé a Huawei M-Pencil ceruza, amivel a fenti képek is készültek.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával