Tippek-trükkök

Így telepíthetsz Google Play-t a Huawei P40 Lite-ra

A Huawei P40 Lite az első középkategóriás okostelefon a márka kínálatában, amely kizárólag HMS-sel jelenik meg. Megmutatom hogyan telepíthetsz rá Google Play Áruházat.

Így telepíthetsz Google Play-t a Huawei P40 Lite-ra

Az AppGallery-re építő Huawei P40 Lite Google Play Áruház nélkül is egészen jól használható, ahogyan az látható az Élet a HMS-sel sorozatban is. Azonban még természetesen van érezhető különbség a GMS és a HMS között, arra az átmeneti időszakra, amíg a Huawei teljesen képes kiváltani a Google szolgáltatásait, azért elérhetők kiskapuk, amelyek segítségével használható a Google Play Áruház és a Google Mobile Services a P40 Lite-on.

Így telepíthetsz Google Play-t a Huawei P40 Lite-ra

FIGYELEM!

A Huawei P40 Lite nem rendelkezik Google licenccel, a GMS telepítési megoldás nem hivatalos, akár biztonsági kockázatokat is rejthet magában. Ha szeretnél Google Play áruházat telepíteni a készülékre, azt kizárólag a saját felelősségedre tedd!
Ez a megoldás a Huawei P40 Lite-on, 2020. március 11-i állapotok alapján működött. A későbbiekben bármikor megszűnhet ennek a megoldásnak a működése!

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Amire szükség lesz a telepítéshez:

A telepítés menetét ezen a videón tekintheted meg:

A telepítést követően elérheted a Google Play Áruházat és azok tartalmát, működik a Google Play Protect, így gond nélkül tudsz alkalmazásokat letölteni. Mivel a telefon nem rendelkezik Google licenccel, így egyes funkciók nem fognak rajta működni, mint például a Google Pay mobilfizetési megoldás.

Így telepíthetsz Google Play-t a Huawei P40 Lite-ra

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával