Funkciók

Ilyen a HUAWEI XMAGE vízjele

A HUAWEI Mate 50 Pro az első telefon, amely megkapta az új XMAGE kamera rendszer, ami új vízjel opciót is hozott magával.

Új részletek derültek ki a HUAWEI Mate 50 szériáról

A telefon és a kamera típusára vonatkozó vízjeleket a HUAWEI vezette be az okostelefonok piacán, még 2016-ban a HUAWEI P9-cel. Ez volt akkor az első Leica kamerás modell, ennek apropóján került bele az EMUI-ba a Leica vízjel.

HUAWEI P9 Leica vízjel
Forrás: HUAWEI Galéria Facebook csoport, Csege Viktor fotója

A későbbiekben a nem Leica kamerás HUAWEI telefonok esetében is elérhetővé vált egy hasonló vízjel, ahol jellemzően a telefon típusa és a kamera jellemzője került a képre (például a Nova 5T és a P30 Lite esetében is). Illetve az utolsó Leica modelleknél, mint amilyen a P50 Pro is, már nem tartalmazta a vízjel a Leica elnevezést. A HUAWEI vízjeles megoldása annyira népszerű lett, hogy azóta szinte minden androidos telefongyártó belerakta a kamera szoftverbe ennek saját adaptációját.

Kezemben a Huawei P50 Pro, Magyarország felé közelít
A P50 Pro vízjele már nem tartalmazta a Leica nevet

A HUAWEI Mate 50 Pro már XMAGE vízjelezést kínál, abból pedig rögtön kétfélét. A szolidabb kialakításban a kép bal alsó sarkában, fehér színnek jelenik meg egy kör és a HUAWEI Mate 50 Pro XMAGE megnevezés. A másik opció esetén a kép aljára egy fehér csíkot illeszt a szoftver, ahol megjelenik a készülék neve, az XMAGE és a telefon kamerájára utaló jelző is. Hogy melyik kerüljön a képre, azt a felhasználó választhatja ki, valamint természetesen a kikapcsolására is van lehetőség.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Így néznek ki a vízjelek a valós fotókon:

Valószínűleg a jövőben a többi XMAGE kamerás telefon is megkapja majd az új vízjel opciót.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával