Kiegészítők

Ilyen az új, 6 A-es Huawei SuperCharge (Max 66 W) adatkábel

A Huawei Mate40 Pro okostelefonnal debütált a gyártó 66 wattos SuperCharge gyorstöltés technológiája, amely egy új adatkábelt is hozott.

HUAWEI 6A Data Cable USB-A to USB-C

A 66 wattos töltéshez a Huawei 11 V-ot és 6 A-t használ, emiatt a korábbi, 5 A áramerősséget bíró kábelek nem megfelelők hozzá. Az új HUAWEI 6A Data Cable USB-A to USB-C névre keresztelt kábel egyik vége USB Type-A, a másik pedig USB Type-C, azonban a csatlakozó belsejében narancssárga a műanyag színe, ezzel jelezve, hogy már az új, 6 A-es kábelről van szó (a 22,5 és a 40 wattos SuperCharge töltéshez lila a csatlakozó belseje).

HUAWEI 6A Data Cable USB-A to USB-C

Huawei Mate40 Pro bemutató

Az új 6 A-es kábel a gyári Huawei HW-110600E00 típusú 66 wattos adapterrel támogatja a Huawei SuperCharge (Max 66 W) töltését, pellette pedig visszaefelé kompatibilis, így használható a 40 wattos (10 V 4 A), a 22,5 wattos (10 V 2,25 A) és a 18 wattos (9 V 2 A) töltési megoldásokra is.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

HUAWEI 6A Data Cable USB-A to USB-C

A kábel pérmium anyagokból készült, a vezetékek dupla borítású aránykoló réteget kaptak, hogy stabilabb adatátvitelt biztosítson. A környezetbarát halogénmentes TPE égésgátló burkolat garantálja a kábel bizonságos használatát.

A Huawei új 6 A-es kábele jelen pillanatban még csak a Huawei Mate40 Pro telefon mellé csomagolva érhető el Magyarországon, külön nem került forgalomba. Jelenleg az asztali töltő mellett a Huawei SuperCharge (Max 66 W)-ot támogató 12000 mAh-as külső akkumulátorral és az autós töltővel is együtt használható az új kábel.

2021. elején még Magyarországon külön nem érhető el a 6 A-es adatkábel. Ezt külföldről lehet csak beszerezni, pl. Aliexpressről, itt.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával