Hírek

Ilyen lett a Huawei okosszemüvege

Mostmár okosszemüvege is van a Huawei-nek, igaz nem olyan, mint amilyenre először gondolna az ember.

Ilyen lett a Huawei okosszemüvege

A Gentle Monsterrel közösen alkotta meg azt az okosszemüveget a Huawei, amelyet a P30 és P30 Pro bemutatóján jelentett be. Az első és legfontosabb dolog, hogy a szemüveg nem rendelkezik kijelzővel, nem azért okosszemüveg, mert képes képet megjeleníteni, nincs kamerája sem.

A Huawei okosszemüvege, amelynek neve sincs még egyelőre, a hangokra fókuszál, tulajdonképpen egy vezeték nélküli headsetről beszélhetünk valójában, amely szemüvegként is funkcionál. A szárába beépített sztereó hangszórókat és mikrofont, illetve hozzá a megfelelő antennákat, chipet, illetve töltési modult. Ezzel lehetőség van zenét hallgatni, vagy akár telefonálni is a headseten keresztül.

Ilyen lett a Huawei okosszemüvege

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Ez a világ első NFC-s érintés nélküli töltési megoldása. A Huawei egy speciális töltőtokot ad a szemüveghez. Ez USB-C-n keresztül csatlakozik az áramforráshoz, benne pedig a szemüveggel nincs teendőnk, szimplán belehelyezzük és a töltést megoldja magától a töltést.

Ilyen lett a Huawei okosszemüvege

Egyelőre sem neve, sem megjelenési ideje nincs még a kiegészítőnek, várhatóan júliusban kerülhet majd piacra, ekkor jöhet több információ a kiegészítőről, beleértve az árat is.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával