Kiegészítők

Itt a HUAWEI Freebuds Pro 2 headset

A HUAWEI bejelentette a Freebuds Pro 2 nevű headsetet, a legújabb flagship TWS fülhallgatóját a francia Devialet márkával közösen fejlesztve.

Itt a HUAWEI Freebuds Pro 2 headset

A Freebuds Pro 2 hasonló az első generációhoz külsőre. Ami érezhető különbség, hogy a Freebuds Próhoz képest jelentősen csökkentettek a szögletes vonalakon, lekerekítettebbek lettek az ívek. A fülhallgatók 5,9 grammot nyomnak egyenként (0,2 grammal könnyebb mint az előd), míg a töltőtok 52,1 gramm lett (7,9 grammal könnyebb az előző kiadáshoz viszonyítva).

Itt a HUAWEI Freebuds Pro 2 headset

A HUAWEI Freebuds Pro 2 frekvenciatartománya 14 Hz-től 40 kHz-ig terjed, támogatja az LDAC, AAC és SBC kodekkeket a Bluetooth 5.2-n keresztül. Fülhallgatónként három mikrofonnal rendelkezik a zajszűréshez és a telefonbeszélgetéshez.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A hangszórók után a Freebuds új csúcsmodellje is megkapta a Devialet francia márka fejlesztéseit, amely egy Hi-Res Wireless Dual HD hitelesítést is kapott, hiszen képes akár 990 Kb/s továbbításra. Az alacsony válaszidő (140 ms) mellé IP54-es por- és cseppállóság is társul.

Itt a HUAWEI Freebuds Pro 2 headset

A három mikrofonnal képes akár 47 dB zajszűrésre is a headset (az előző 40 dB-t kínált). Ebből háromféle módot is kínál. A fülhallgató száraiba került gombokkal hasonló módon vezérelhető a Freebuds Pro 2, mint az előd esetén.

Az új Freebuds Pro 2 tökéletesen együttműködik a HarmonyOS mellett Android, iOS és Windows rendszerrel is. Az AI Life alkalmazás segítségével számos funkció elérhető.

Itt a HUAWEI Freebuds Pro 2 headset

A headset 4 óra zenelejátszást kínál ANC-vel (zajszűrés nélkül 6,5 órát). A töltőtok ANC-vel 18 órányi, ANC nélkül 30 órányi töltöttséget tud még biztosítani a fülhallgatók mellé. A dobozban megtalálható egy USB-C töltőkábel, azonban vezeték nélkül is tölthető a headset.

A HUAWEI Freebuds Pro 2 várhatóan hamarosan Magyarországon is megjelenik.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával