Frissítés

Itt a Huawei P30 Pro EMUI 12 frissítése

A várakozásokhoz hamarabb, már március végén elindult a Huawei P30 Pro okostelefon EMUI 12 frissítése.

A VOG-L29 12.0.0.132(C432E3R2P2) build számmal rendelkező frissítés hozza el a P30 Pro modellekre az EMUI 12-t, a Huawei legújabb felhasználói felületét (amely nagyban hasonlít a HamronyOS-re. )

Itt a Huawei P30 Pro EMUI 12 frissítése

Az OTA rendszeren keresztül érkező frissítés elég nagy méretű, 4,57 GB-os csomagként érkezik a készülékekre.

A Huawei P30 Pro 2019. március 26-án jelent meg Párizsban, egy nap híján pontosan három évvel később indult el rá az EMUI 12. A telefon eredetileg Android 9.0 és EMUI 9.1-es kombóval került piacra, majd kapott EMUI 10-et, EMUI 10.1-et, EMUI 11-et, majd most az EMUI 12 már a negyedik főverzió (és harmadik android főverzió) frissítését jelenti a korábbi csúcsmodellnek, amely a mai napig rendkívül népszerű.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Ha a frissítést elsőre nem jelzi a telefon, érdemes megnyitni a MyHuawei alkalmazást, azon belül a Támogatás – Gyors szolgáltatások – Frissítés menüt megnyitni. Persze mivel nem egyszerre érkezik minden modellre a frissítés, előfordulhat a várakozás így is.

Amint a te készülékedre is elérhető lesz, jelezni fogja azt a telefon. További információk a Huawei-ek frissítéseiről itt!

A te telefonod is kapott egy olyan frissítést, amelyről még nem olvastál a HuaweiBlogonJelezd azt nekünk itt, hogy mi is beszámolhassunk róla!  

Itt a magyar EMUI 12 frissítési terv

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával