Hírek

Itt az EMUI 10

A HDC 2019-en nem csak a Harmony OS került bemutatásra, hanem az új EMUI 10.0 is.

EMUI 10

Dr. Wang Chenglu, a Huawei fogyasztói üzletágának szoftverfejlesztésért felelős részlegének elnöke leplezte le az EMUI 10-et. Az EMUI hosszú évek során jutott el arra a szintre, ahol most jár, jelenleg több mint 500 millió felhasználó használja a Huawei rendszerét.

Itt a Huawei Harmony OS!

Az EMUI 9-et már 120 millió felhasználó éri el és használja. Az EMUI 10 a jelenlegi Huawei felhasználók közül 150 millió számára lesz elérhető frissítés formájában a jövőben.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Az elmúlt években a különböző EMUI fukciók debütáltak, ilyen volt a GPU Turbo, a Link Turbo és az EROFS. Az EMUI 10 is további újdonságokat tartalmaz, amely még gyorsabb működést biztosít a telefonoknak és javítja a felhasználói élményt.

Huawei Developer Conference 2019

#HDC2019 is just around the corner! Join us LIVE on the 9th of Aug at 14:30 (GMT+8), for the most immersive Huawei Developer Conference to date!

Közzétette: Huawei Mobile – 2019. augusztus 8., csütörtök

Az EMUI 5.0 esetén fontos volt az, hogy az idő előrehaladtával történő lassulást megakadályozzák. Ezt követte a 8.0-ban a játékosok kiszolgálása a GPU Turbo bevezetésével. A 8.2-vel és a Link Turbo rendszerrel a gyorsabb adatkapcsolatot hozta el, majd a most elérhető EMUI 9.1 az EROFS fájlrendszerrel gyorsan fájlelérést hozott el.

Az EMUI 10 nem csak egy kisebb frissítés az EMUI 9.1 után, hanem egy valódi mérföldkő.

UX

A felhasználói élmény továbbra is rendkívül fontos a Huawei számára és az EMUI fejlesztése során. A 10-es verzió esetén is az egyik fő fejlesztési irány volt, hogy tovább lehessen ezt fokozni.

Automatikus sötét mód

A rendszer az aktuális időhöz alkalmazkodik, nappal képes világos, éjjel sötét módot kapcsolni a rendszerfelületek számára automatikusan. A WCAG2.1 standardnak megfelelően fogja automatikusan a kontrasztot és a fényerőt szabályozni a rendszer ahhoz, hogy a szem számára a legkíméletesebb képet jelenítse meg, miközben a megjelenítés minősége sem romlik.

Ezek az EMUI 10 újdonságai

A cikk hamarosan további információkkal frissül!

A HDC 2019 újdonságairól és nagy bejelentéseiről itt írtunk!

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával