Hírek

Kezemben a HUAWEI Mate 50 Pro

A HUAWEI szeptember végi budapesti sajtóbemutatóján végre kezembe vehettem a HUAWEI Mate 50 Pro okostelefont, amely hamarosan Magyarországra is megérkezik.

Kezemben a HUAWEI Mate 50 Pro

Az előlap nem csak a képeken, élőben is nagyban hasonlít a 4 éves Mate 20 Pro modellre, köszönhetően az ívelt kijelzőnek és a notchnak.

A hátoldalon a szimmetrikus dizájn egyértelmű ismertetőjele a Mate sorozatnak. Hozzánk a fekete és az ezüst árnyalatú fog érkezni. A fekete esetén a HUAWEI logó és a kamera gyűrű rózsaarany árnyalatú lesz, amely kifejezetten jól néz ki. Az ezüst verzió esetén elég figyelemfelkeltő a kamera sziget és annak elrendezése, egyszerűen oda vonzza a tekinteteket.

A telefon EMUI 13-mal (Android alapokon), Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 4G chippel és 256 GB tárhellyel fog érkezni Magyarországra is. HarmonyOS továbbra is csak a kínai piacra szánt verziókon érhető el. Azt viszont sikerült megtudni, hogy az EMUI 13 frissítésként jöhet a Nova 10-re is a jövőben – további frissítési terv egyelőre nem ismert.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A HUAWEI Mate 50 Pro okostelefon várhatóan 2022. novemberében fog megjelenni, jelen állás szerint 569 990 forintos ajánlott bruttó fogyasztói áron – viszont ebbe az árba is belekavarhat még akár a forint további drasztikus gyengülése az euróhoz és a dollárhoz képest.

Ilyen a HUAWEI XMAGE vízjele

Magyarországra érkezik a HUAWEI Mate 50 Pro

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával