Hírek

Kezemben a Huawei P50 Pro, Magyarország felé közelít

A Huawei Technologies Hungary karácsonyi vacsoráján előkerült egy Huawei P50 Pro telefon, amely hamarosan a piacon is megjelenhet.

Kezemben a Huawei P50 Pro, Magyarország felé közelít

Már a P50 Pro bemutatása is jelentős csúszással indult, hiszen nyáron debütált és eddig csak Kínában volt kapható. Most a hírek egyre jobban felerősödtek a 2022. eleji globális megjelenéssel kapcsolatban.

A Huawei karácsonyi vacsoráján Thomas Liu, a cég hazai CBG ágának vezetője hozott magával egy fekete Huawei P50 Pro telefont, amelyet aznap kapott ő is a kínai központból.

Kezemben a Huawei P50 Pro, Magyarország felé közelít

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Így lehetőségem volt nekem is kézbe fogni és megnézni a Huawei P50 Pro telefont. 

Az előlap nagyban hasonlít a már itthon is kapható Huawei Nova 9-re, a képminőség kiváló volt.

A hátlapon a fekete üvegréteg tapintása jó, minőségi, bár az ujjlenyomatokat gyűjti, de ez az összes hasonló modell esetén így van. A két gyűrűs kamera sziget élőben is hatalmas, azonban sokkal jobban néz ki, mint a képeken.

Csak esti körülmények között volt lehetőségem fotókat készíteni a P50 Próval, viszont így is ütős eredményeket kaptam. Huawei P50 Pro képek a Huawei Galéria Facebook csoportban!

Kezemben a Huawei P50 Pro, Magyarország felé közelít

További újdonság, hogy bár Kínában HarmonyOS-szel jelent meg a telefon, Európába továbbra sem ezzel jönnek a készülékek. A Huawei P50 Pro global kiadásán (JAD-LX9) EMUI 12 fut Android rendszerrel.

Kezemben a Huawei P50 Pro, Magyarország felé közelít

Ahogy megtudtam, 2022 elején lesznek európai kisebb, lokális bemutatók a P50 Pro telefonra, ezt követően várható a megjelenés is. Bár hivatalos megerősítést még nem tehettek, de nagyon úgy tűnik, hogy Magyarországra is érkezhető a csúcsmodell. És akár további újdonságok is.

Pontos megjelenés, elérhetőség, árak, stb. 2022-ben!

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával