Kiegészítők

Kihangosító funkcióval jött a HUAWEI WATCH FIT 2

Hazánkba érkezett a HUAWEI WATCH FIT 2, amely számos új funkciót hozott az első generációhoz képest.

Amikor az előző WATCH FIT órát teszteltem, kifejezetten szerettem, mert kis méretű, kompakt és könnyű volt, GPS-szel. Most itt az utódja, amely megtartotta a jó tulajdonságait és kapott egy sor extra, a WATCH okos- és sportórákból érkező funkciót is.

Kihangosító funkcióval jött a HUAWEI WATCH FIT 2

Az 1,74”-os AMOLED kijelző közel 19%-kal lett nagyobb mint az előd modellben. A méretes téglalap alakú kijelzőre több mint 200 ingyenes számlap érhető el, illetve NFC-n keresztül küldhető át rá fotó, amely szintén használható számlapként. (Csak a drágább, Classic Edition támogatja az NFC-t.) 

Az egyik legnagyobb újdonsága a WATCH FIT 2-nek a beépített hangszórója és mikrofonja. Hasonlóan az összes új szériás WATCH és WATCH GT modellhez, a FIT 2 is képes Bluetooth hívás kihangosításra, illetve offline zenelejátszásra. Az óra Bluetooth 5.2-vel rendelkezik, a HUAWEI Egészség alkalmazásban a gyakran használt kontaktokat felvehetjük, ennek segítségével pedig “személyre” szabott elutasító üzenetek állíthatók be arra az esetre, ha nem tudnánk felvenni a telefont. A HUAWEI nem kommunikálja a felületein a WATCH FIT 2 beépített háttértárát, csak azt, hogy “akár 5000 zeneszám ” is tárolható rajta. Mivel azt tudjuk, hogy az új HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic óra esetén is 5000 zeneszámot ígér a gyártó és a HUAWEI Egészség app kb. 1,7 GB szabad helyet jelez hozzá, így egészen biztos, hogy a WATCH FIT 2 esetén is ekkora kapacitással sáfárkodhatunk.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Kihangosító funkcióval jött a HUAWEI WATCH FIT 2

A FIT 2 rendelkezik az új TruSeen 5.0 pulzusmérő technológiával, alváskövetéssel, SpO2 méréssel egyaránt.

A HUAWEI WATCH FIT 2 kétféle kiadásban érkezik, az Active típus ára 56 990 forint, míg a Classic modell ára 66 990 forint.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával