Hírek

Lesz 5G-s Huawei Mate 30

Az egyik kínai szolgáltató kommunikációja szerint hamarosan érkezik a kínálatukba a Huawei Mate 30 5G okostelefon.

China Unicom 5G

A kínai China Unicom osztotta meg, hogy milyen 5G képes okostelefonnakl rendelkezik kínálatában, illetve hogy mely modellek érkeznek a jövőben. A szolgáltató augusztus 16-tól kínálja a Huawei Mate 20 X 5G okostelefont, illetve a kommunikációja szerint szeptembertől a Huawei Mate 30 5G-t.

A HDC 2019-ről származó információk alapján tudjuk, hogy a Huawei várhatóan szeptember 19-én jelentheti be a Mate 30 szériát, illetve korábban beszéltek már a vállalat vezetői arról, hogy lesz 5G-s kiadás belőle.

A Huawei Mate 30 szérián debütál az EMUI 10

Természetesen hivatalos információval mi sem rendelkezünk még, azonban a Huawei korábbi piaci megjelenéseiből és a vezetők nyilatkozataiból arra lehet következtetni, hogy lesz Mate 30 és Mate 30 Pro kiadás. Akár elképzelhető az, hogy ezek alapból nem támogatják majd az 5G-t, hanem lesz külön Mate 30 5G és Mate 30 Pro 5G. Mi inkább azt várjuk, hogy a Mate 30 Pro támogatja majd alapból az 5G-t, míg a sima Mate 30 régiónként eltérően kaphat 4G és 5G képes kiadást egyaránt. Hogy pontosan mit tervez a Huawei, arról a jövőben tudunk beszámolni, ha az hivatalossá válik.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Forrás
Weibo

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával