HírekUncategorized

LG kijelző került a Huawei Mate RS-be

Az eddigi legdrágább Huawei telefonba az LG szállítja a kijelzőt.

Március 27-én mutatkozott be többek között a PORSCHE DESIGN Huawei Mate RS okostelefon, amelynek az OLED kijelzőjét az LG szállítja be a gyártáshoz.

PORSCHE DESIGN Huawei Mate RS: nincsenek szavak

Ez az első Huawei telefon, amelybe LG Display panel került. A vállalatnak nagy gyakorlata van az OLED panelek gyártásában és valószínű, hogy nagyon jó minőségű kijelzőt raknak össze, ha a Huawei bátran bevetette azt az eddigi legdrágább telefonba. Emlékeztetőül, a Mate RS 256 GB-os verziója 1695 euró, míg az 512 GB-os kiadás 2095 euró.

Ahhoz, hogy az LG kijelzője bekerülhessen a legújabb PORSCHE DESIGN okostelefonba, a panelt speciálisan konfigurálni kellett a tervezés során az alá beépített ujjlenyomat olvasóhoz, hiszen az új modellen a kijelzőn keresztül is feloldható.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

PORSCHE DESIGN Huawei Mate RS: nincsenek szavak

A Mate RS ára miatt is egy kis darabszámban készülő okostelefon. Valószínűleg a Huawei maga is teszteli az együttműködést az LG-vel és amennyiben az kellően sikeres lesz, úgy a jövő modelljeiben nagyobb hangsúlyt kaphatnak az LG kijelzők. Ez a kijelzőgyártónak is nagyon fontos, hiszen saját telefon portfóliója alig van jelen a globális piacon, azonban a Huawei nagyon is ott van az élmezőnyben, a harmadik legnagyobb okostelefon gyártó, 2017-ben 153 millió darab telefont szállított le.

Forrás
AndroidAuthority

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával