Hírek

Lightyear: Ingyenes TBSZ számla magyaroknak

A Lightyear tőzsdei kereskedési platform bejelentette, hogy már elérhető az ingyenes TBSZ számla a magyar felhasználók számára. A Lightyear ezzel az első olyan pénzügyi szolgáltató lett, amely ingyenesen kínál TBSZ számlát Magyarországon.

A TBSZ, vagyis a Tartós Befektetési Számla egy olyan adókedvezményes befektetési számla, amely magyar adórezidensek számára érhető el. A TBSZ számla előnye, hogy a befektetési hozamok után kedvezményes adózási lehetőséggel lehet élni. Ha a befektető legalább 3 évig nem veszi ki a pénzét a TBSZ számláról, akkor csak 10%-os SZJA-t kell fizetnie a hozam után. Ha pedig 5 évig nem veszi ki a pénzét, akkor a hozam adómentes lesz.

Lightyear: Ingyenes TBSZ számla magyaroknak

Kocsi Judit sport mentáltréning

A Lightyear TBSZ számlája több szempontból is különleges. Egyrészt az egyetlen ingyenes TBSZ számla Magyarországon, másrészt többdevizás, így forinton kívül dollárban, euróban és fontban is lehet rajta befektetni.

A TBSZ számla megnyitásához a Lightyear applikációban kell regisztrálni, és a beállítások menüben kiválasztani a TBSZ számla opciót. A számla megnyitásához legalább 25 000 forint befizetése szükséges.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A Lightyear TBSZ számla egy kiváló lehetőség azok számára, akik hosszú távú befektetést terveznek. Az ingyenes számlavezetés és a többdevizás lehetőség miatt a Lightyear TBSZ számla különösen vonzó lehet a külföldön dolgozó magyarok számára is.

Még nem vagy Lightyear felhasználó? A regisztrációhoz használt az ADAMFX kódot és a Lightyear díjmentesen kínál 1 000 000 forintra a valutaváltást euróra, dollárra, vagy brit fontra, amelyet utána be lehet fektetni a TBSZ számlán részvénybe, ETF-be, vagy MMF-ben a választott pénznemben.

A cikk tartalma semmilyen formában nem minősül befektetési javaslatnak, vagy tanácsnak. A tőke kockázatnak van kitéve. A befektetési szolgáltatásokat a Lightyear nyújtja (Lightyear Europe AS az Európai Unióban). A felhasználási feltételek itt érhetők el: https://lightyear.com/eu/terms

Minden, amit tudnod kell az ingyenes Lightyear TBSZ számla nyitásáról, feltételeiről

Mi az a Tartós Betéti Számla? Ezt érdemes tudnod róla!

Szponzorált tartalom.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával