Kiegészítők

Magyarországra érkezik a Huawei Watch Fit Elegant

A Huawei Watch Fit egészen népszerű hazánkban is, valószínűleg ezért is jöhet belőle a jobb anyagfelhasználással készült Watch Fit Elegant kiadás is.

A Huawei hazai képviselete bejelentette, hogy megjelenik Magyarországon a Watch Fit Elegant kiadás. A sima Watch Fithez képest a dizájn nem változott, viszont az anyagok igen. Műanyag helyett rozsdamentes acélból készült a tokozás, a kijelzőre csiszolt üveg került, míg a szíja fluorelasztomerből készült. 

Huawei Watch Fit Elegant

A Watch Fit Elegant is támogatja a GPS-t, így telefon nélkül is képes nyomonkövetni a futást és egyes edzésprogramok során a távolságot. A 96 féle sportmód mellé 12 specifikus mozgásforma gyakorlatainak kivitelezését is segíti. 

A véroxigénszint mérést (SpO2) képes valós időben követni és szükség esetén riasztani a felhasználót. Az üzemidő így is akár 10 napos is lehet, ráadásul a gyorstöltésével 5 perc töltés alatt 1 napnyi használat érhető el.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A Huawei Watch Fit Elegant kétféle színben, feketében és fehérben érkezik Magyarországra és április 15-től lesz elérhető, 45 990 forintos ajánlott bruttó fogyasztói áron.

Egyes partnereknél akció is lesz a Watch Fit Elegantra az első vásárlók számára, erről itt írtam. 

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával