Kiegészítők

Másodlagos eINK kijelzőt dobnak piacra HUAWEI telefonokhoz is

Az eINK kijelzők korábban elsősorban az ebook olvasók számára volt kiváló alternatíva. Mostanra azonban egyre szélesebb körben kezdik el használni a gyártók, most egy telefonokhoz szánt másodlagos kijelző megoldás bukkant fel.

Dasung Link

A Dasung Link egy kínai gyártó terméke, lehetőséget kínál arra, hogy a telefon kijelzőjét tükrözzük a 6,7”-os eink kijelzőre és azon keresztül használjuk. Ennek főleg akkor lehet haszna, ha valami olyan tartalmat fogyasztanánk, amelynél jobb lehet az eINK kijelző, mint az LCD, AMOLED. Ilyen például a hosszabb olvasmány. 

Dasung Link

A kínai gyártó termékének különlegessége, hogy vezeték nélkül tud kapcsolódni a HUAWEI telefonokra és tükrözni annak képernyőjét. (Van belőle olyan kiadás is, amely kábeles csatlakozást is támogat).

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A Link alumínium házba került, ami mindösszesen 8 mm vastag. A 6,7”-os kijelző 300 PPI-s képpont sűrűséggel rendelkezik, illetve érintőpanellel, így egyszerűen vezérelhető úgy, mint egy telefon. Fontos kiemelni, hogy ez már olyan, újgenerációs eINK kijelző, amelynek frissítési ideje sokkal gyorsabb, mint az ebook olvasókban használt megoldás, ezért a felhasználói élménye is jobb. Természetesen nem lesz olyan gyors a frissítés, mint egy modern telefonnak, de még így is jobb lesz, mint a korábbi ebook olvasóknak. A kijelző megvilágítást is kapott, színhőmérséklet szabályozással és kékfény szűréssel.

Dasung Link

A vezeték nélküli kapcsolatra szánt androidos és iOS-es telefonokhoz való Dasung Linkhez elérhető lesz két akkumulátoros tok opció, amelyek akár 5000 és 6800 mAh kapacitású extra akkumulátort is tartalmazhat.

A fenti, kínai videó második felében látható a Link kiegészítő. Előtte a világ első, hajlított eINK kijelzős monitorja tűnik fel, amely 24,3”-os, 3200×1800 képpontos felbontással.

Dasung Link

A Dasung Link december 12-től előrendelhető Kínában, azt egyelőre nem tudni, hogy eljuthat-e a termék az európai piacra a jövőben.

Huawei MatePad Paper: eINK kijelzőt HarmonyOS tablet

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával