Kiegészítők

Megjelent a Huawei FreeBuds Lite Magyarországon

A Huawei P30 szériával együtt bejelentett Huawei FreeBuds Lite vezeték nélküli headset is megjelent Magyarországon, ráadásul az ára is kedvező.

Huawei FreeBuds Lite

A FreeBuds Lite egy True Wireless Stereo (TWS) dizájnnal ellátott headset, azaz a két fülhallgató egymástól különálló és nincs szükség semmilyen kábelre a használathoz. A két fülhallgató dabonként 5,5 gramm tömegű, hozzá pedig a töltő tok 45,5 g, szóval rendkívül kisméretű eszközről van szó. A fülhallgatók 55 mAh kapacitású akkumulátorokkal rendelkeznek, míg a töltésükhöz használható tok 410 mAh-t képes tárolni. Egy feltöltéssel 3 óra zenehallgatásra elegendő a FreeBuds Lite, a töltőtokot használva pedig ez az érték 12 óráig tolható ki. Egy 15 perces töltéssel kb. 1,5 óra zenehallgatást lehet összehozni.


A használathoz az első párosítást követően elég csak kivenni a tokból a headseteket és a fülbe helyezni azokat. A beépített infravörös érzékelőnek köszönhetően azonnal tudja a kiegészítő, ha használatba vettük, illetve azt is, ha kikerül a fülből. A FreeBuds Lite-hoz 3 pár különböző méretű gumiharang tartozik, hogy mindenki megtalálja a számára kényelmes darabot, ezeket ráadásul apró lyukakkal látta el a Huawei, hogy komfortosabb viseletet nyújtson, akár sportolás közben is. Az IP4X minősítésnek köszönhetően a kiegészítő használható esőben és sportolás közben az izzadtság sem fog gondot okozni számára.

Nem csak zenehallgatásra, hanem telefonálásra is használható, fülhallgatónként két darab mikrofonot tartalmaz a FreeBuds Lite, amely zajszűrést is kapott, hogy megfelelő hangminőségben hallja a beszélgetőpartner is a szavakat. A fülhallgató külső része érintésérzékeny felülettel rendelkezik, aminek segítségével vezérelhető a zenehallgatás, indítható a hangasszisztens, felvehető, letehető a telefonhívás.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A Huawei FreeBuds Lite fehér színben érkezett Magyarországra, a kiegészítő ára 29 999 forint és már megtalálható több hivatalos viszonteladónál is

A Huawei először a P20 szériával együtt mutatta be a legelső FreeBuds headsetet, amely nem jelent meg hazánkban. A FreeBuds 2 sorozat kizárólag Ázsiában vált elérhetővé, ezáltal a Huawei FreeBuds Lite az első kiegészítő a sorozatban, amelyet Magyarországon is meg lehet hivatalos formában vásárolni.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával