Akció

Megjelent a HUAWEI nova 10 Magyarországon

A mai naptól érhető el Magyarországon a HUAWEI nova 10 okostelefon, amely a széria legújabb tagja.

Az IFA 2022-en debütált nemzetközi verziót kétféle színben, csillagezüst és csillagfekete árnyalatban hozta el Magyarországra a HUAWEI. A Nova 9 közvetlen utódja 6,88 mm vékony készülékházat kapott. A kijelző 6,67”-os, 1080×2400 képpontos OLED panel 120 Hz-es képfrissítési rátával és ívelt oldalsó élekkel. Az alsó káva egy új gyártási technológiának köszönhetően csak 2,6 mm.

Az előlapra egy 100 fokos látószögű, 60 megapixeles kamera került, amely különleges VLOG funkciókat kapott, illetve 4K videós felbontásra is képes.A hátoldalon a HUAWEI P40 Próból ismerős 50 megapixeles RYYB Ultra Vision kamera található meg, egy 8 megapixeles ultraszéles kamerával és egy 2 megapixeles mélységélesség mérő kamerával.

A hátlap matt felülete alatt egy különleges, csillogó hatást keltő réteg is található. A nova 10 támogatja a HUAWEI SuperCharge 66 wattos gyorstöltését, amihez a szükséges töltő a dobozban van.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Az EMUI 12-vel érkező HUAWEI nova 10 okostelefon Magyarországon bruttó 239 990 forintos ajánlott fogyasztói áron érhető el. A hivatalos partnerek közül többek között a Magyar Telekomnál, a Yettelnél, a Vodafone-nál, a MediaMarktnál és az Euronics-nál is bekerül a kínálatba 2022. október 1-től.

HUAWEI Nova 10 okostelefon teszt

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával