Frissítés

Megjött a Huawei Mate 20 EMUI 12 frissítése

A Huawei MAte 20-as modellre is elérhetővé vált az Android 10 alapon kiadott EMUI 12 szoftverfrissítés.

A HMA-L29 12.0.0.132(C432E6R1P2) build számú frissítés mérete 1,96 GB, azaz jóval kisebb, mint a P30 széria esetén volt.

A Huawei Mate 20 okostelefon 2018. októberében, 3,5 évvel ezelőtt debütált (a Mate 20 Pro olcsóbb kiadásaként), az EMUI 12 sokadik nagyobb frissítése. A legújabb szoftver elhozza a HarmonyOS-re hajazó felhasználói felületet és számos új funkciót. Ahogyan a P30 széria esetében, úgy a Mate 20 Pro modellnél is maradt az Android 10 főverzió (és a GMS támogatás is).

Huawei Mate20 EMUI 12 frissítés

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Ezúttal is elsőnek a My Huawei alkalmazásból indítható a frissítés. Azon belül a Támogatás – Gyors szolgáltatások – Frissítés menüt megnyitni. Persze mivel nem egyszerre érkezik minden modellre a frissítés, előfordulhat a várakozás így is.

Amint a te készülékedre is elérhető lesz, jelezni fogja azt a telefon. További információk a Huawei-ek frissítéseiről itt!

A te telefonod is kapott egy olyan frissítést, amelyről még nem olvastál a HuaweiBlogonJelezd azt nekünk itt, hogy mi is beszámolhassunk róla!  Ennek a frissítésnek a jelzését köszönjük Jánosnak a HWB KÖZÖSSÉG csoportból.

Itt a magyar EMUI 12 frissítési terv

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával