Hírek

Nagy készlettel startolhat el a Huawei Mate X

A Galax Fold után néhány nappal jelentette be a Huawei a Mate X-et, azonban a Samsung csúszása miatt még az is lehet, hogy a Huawei-é lesz az első piacra kerülő modell.

Korábban írtunk arról, hogy a Samsung kiadás előtt visszavonta a megjelenést a kijelző hibák miatt és elcsúsztatta azt későbbre, ennek dátuma még nem ismert, azonban a Huawei tartja magát a korábban bejelentett, júniusi megjelenési dátumhoz.

Az elérhető információk szerint a Galaxy Fold hibái után azért a Huawei is növeli az összehajtható kijelzők ellenállósági tesztjének szintjét, hogy azokkal ne történjen hasonló, kellemetlen eset. Mellette pedig a gyártósorok készülnek a megjelenésre és a Huawei nagyjából 100 ezer darabot gyárthat le a megjelenés időpontjáig.

Egyes korábbi pletykák szerint a Huawei 80 ezer Mate X-szel készült a megjelenésre a kijelzőgyártó, a BOE limitált kapacitásai miatt, míg összesen nagyjából 300 ezer darab készülhetne a készülékből amíg az piacon van. Ha a Huawei mégis megnövelte 100 ezerre a kiadáskori első készletet, annak oka valószínűleg a Galaxy Fold első startjának bukása is lehet.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Ilyen lett a Huawei Mate X, az összehajtható kijelzős 5G okostelefon

A Huawei korábbi bejelentése szerint a Mate X júniusban jelenhet meg elsőnek, arról azonban nincs információ, hogy mely piacokon startol majd a 2299 eurós összehajtható kijelzős különlegesség.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával