Frissítés

Négy Huawei-re indul az EMUI 9 frissítés hamarosan

Az EMUI hivatalos Facebook oldala jelentette be, hogy több Huawei készülék főverzió frissítése indul hamarosan.

Négy Huawei-re indul az EMUI 9 frissítés hamarosan

Az EMUI 9.0 rendszerverziót, ami az Android 9.0 Pie-ra épül négy Huawei készülék kapja meg frissítésként elsők között:

  • Huawei Mate 10
  • Huawei Mate 10 Pro
  • Huawei P20
  • Huawei P20 Pro

Ezek közül a Mate 10 Pro felhasználók már Magyarországon is örülhetnek, hiszen elindult a szoftverfrissítés a készülékre. A P20 és P20 Pro tulajoknak egy kicsit még várni kell, mert az EMUI oldala annyit kommunikált eddig, hogy az EMUI 9.0 frissítés globális kiadása nagyon hamar elérhető lesz, pontosabbat azonban ennél nem közöltek.

Nézzük milyen újdonságokat tartalmaz az Android 9.0 Pie és EMUI 9.0 a Huawei készülékek számára.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Az EMUI 9.0 megérkezett. Az Android Pie rendszerre épülő verzió megőrzi az Android alapvető tulajdonságait, melyeket természetességgel és egyszerűséggel egészít ki. Tele van csodálatos műszaki megoldásokkal és leegyszerűsített folyamatokkal. Biztosra vesszük, hogy a továbbfejlesztett, intuitív dizájnunk megkönnyíti az életét, egyszerűsíti a munkát, vigyáz az adataira és segít megérteni saját digitális szokásait. Nagyon büszkék vagyunk, hogy a kezébe adhatjuk az EMUI 9.0 verziót.

Egyszerűen természetes

Intuitív dizájn Egyszerűsítettük a kezelőfelületet az EMUI 9.0 verzióban, így még egyszerűbb és intuitívabb lett a kezelése. A természet hangjai Az ébresztőket és a csengőhangokat a természet inspirálta, hogy a vadon része legyen a mindennapjainak. Illusztrált funkciók A látványos ábrákat tartalmazó utasításokkal és leírásokkal egyszerűbbé tettük, hogy megismerje telefonját. Egyszerű beállítások Az EMUI 9.0 a korábban különálló funkciókat egyetlen leegyszerűsített élményben egységesíti. Így még könnyebben hozzáférhet a leggyakrabban használt beállításokhoz.

Éljen okosan

Okos vásárlás Az AR-szkennelés és a képfelismerő technológia találkozása segít megkeresni bármilyen terméket, majd megvásárolni azt. Ételek beolvasása a kalória megszámolásához Szerezze meg több száz különböző típusú étel kalóriáiról szóló információkat. A diéta soha nem volt ennél egyszerűbb. Objektumfelismerés mesterséges intelligenciával Szkenneléssel többet is megtudhat a történelmi épületekről és híres műalkotásokról.

Védje meg adatait, alakítson ki jobb szokásokat

Jelszótároló Soha többé nem kell aggódnia, hogy elfelejt egy jelszót. Rögzítse a jelszavakat a jelszótárolóban, és az automatikusan megadja a jelszót egy egyszerű és biztonságos hitelesítést követően. Digitális egyensúly Ismerje meg a saját szokásait, ossza be az idejét és aludjon eleget. A digitális egyensúllyal szabályozhatja a készüléke használatát, így Ön és a családja tökéletes harmóniában élhet a technológiával.

Az Ön mobil irodája

Vetítse ki a képernyőt A vezeték nélküli kivetítéssel cseveghet a telefonon, és közben a nagy kijelzőn tarthat prezentációt. Hangrögzítő Olyan funkciókkal bővíti a Hangrögzítőt, mint a szerkesztés és a gyorsítást, és optimalizálja a kezelőfelületet, hogy az egységes és egyszerűen kezelhető legyen.

Biztonsági mentés, tárolás és megosztás

Huawei Share 3.0 Javítja a fájlátvitel sebességét a telefon, a számítógép és a Mopria nyomtató között.

Hatékonyabb működés

Gyorsabb indítás Javítottuk a legnépszerűbb alkalmazásaink indítási sebességét. Funkcionalitás Az egykor nehéz folyamatok most villámgyorsak. Mostantól gyorsabban fizethet, megnyithat nagy képeket, és megoszthat fényképeket a WeChat használatával.

Mikor kap EMUI 9 és Android 9.0 Pie frissítést a telefonom?

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával