Kiegészítők

Női verzióval jöhet a Huawei Watch GT 3 Pro

Hamarosan jöhet a Huawei Watch GT 3 Pro óra, a 2021. végén megjelent GT 3 sorozat erősebb kiadása.

A Huawei-nél jelenleg több okosóra sorozat is fut párhuzamosan. A Watch sorozat (jelenleg Watch 3 széria) eSIM támogatással, nagyobb háttértárral, markánsabb árral. A Watch GT sorozat (jelenleg Watch GT 3 széria) hosszú üzemidővel, sportosabb kialakítással és kedvezőbb árazással. A harmadik darab jelenleg a sportspecifikusabb széria, ennek első tagja a Watch GT Runner.

Női verzióval jöhet a Huawei Watch GT 3 Pro

A sportos Watch GT szériából korábban jelent meg a második generációban Pro kiadás (Watch GT 2 Pro) és most a képek azt sejtetik, hogy ismét érkezhet egy hasonló modell a friss szériából. A kínai felbukkant képeken egy fehér-arany házba zárt óra látható, illetve annak doboza. 

A kialakítás nagyon azt sejteti, hogy egy női, 42 mm-es kiadásról van szó, ami azért újdonság, mert korábban a GT 2 Pro csak egy méretben volt elérhető. A női mellett szinte biztosan lesz nagyobb, 46 mm-es kiadás is belőle.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Női verzióval jöhet a Huawei Watch GT 3 Pro

Egyelőre nem tudni hogy pontosan mikor jöhet a Watch GT 3 Pro bejelentés, elképzelhető, hogy a nyár elején, erre utal az, hogy már végfelhasználói csomagolás is látható róla.

A Huawei globálisan a harmadik legnagyobb szereplő volt 2021-ben a wearable piacon, hazánkban pedig az első. És bár nincs hivatalos információ még, de nem volna nagyon felelőtlen tipp azt feltételezni, hogy ezen adatok alapján a Watch GT 3 Pro sorozat hazánkba is érkezhet majd a jövőben.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával