Kiegészítők

Órába rejtett fülhallgatóval jöhet a HUAWEI hamarosan

Ki emlékszik még a Huawei Talkbandekre? Még 2014-ben debütált a széria, egy olyan okoskarkötő volt az első Talkband B1, amely képernyője kivehető volt a szíjból és egy telefonálásra használható headsetként szolgált, a fülbe helyezhető volt.

Viszonylag több utódja jelent meg, a legutóbbi a TalkBand B6-os modell. Ezt álmodta tovább a HUWAEI és okosórába rejtett headsetes megoldással jöhet, legalábbis egy most feltűnt videó ezt mutatja.

HUAWEI TalkBand B1
A HUAWEI TalkBand B1 még 2014-ből.

A HUAWEI elég rendesen rákapcsolt az okosóra piacra. A sportos Watch GT sorozat mellett ott az eSIM támogatású Watch sorozat, illetve több specifikus modell is jött. A Watch GT Runner kifejezetten futóknak érkezett, a Watch GT 3 Pro az EKG-t hozta el a felhasználóknak, míg a Watch GT Cyber különlegessége, hogy nem csak a szíjat, hanem az egész tokozást lehet cserélni az óra körül.

A HUAWEI WATCH Buds pedig egy olyan óra lesz, amely kijelzője felnyitható, alatta pedig két hallójáratba illeszthető fülhallgató lesz. 

Órába rejtett fülhallgatóval jöhet a HUAWEI hamarosan

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A HUAWEI még nem jelentette be az órát, viszont már egy bemutató videó is megjelent a különlegességről, amelyen tökéletesen megnézhető minden szögből és működés közben is a különleges darab.

Az elérhető információk szerint a Watch GT 3 széria hardveres képességeivel érkezik a Watch Buds, HarmonyOS rendszerrel.

Bár a HUAWEI nem erősítette még meg, de várhatóan talán még idén debütálhat Kínában a különleges óra.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával