Funkciók

Webes böngészőből is elérhető a Petal Térkép

Már nem csak telefonos alkalmazásként, hanem webes felületen is elérhető a Petal Maps, a Huawei térképes és navigációs megoldása.

Petal Térkép

A térképes adatbázist a TomTom biztosítja a Huawei számára a korábbi, 2020-as együttműködésüknek köszönhetően. A webes felületen már elég sok POI megjelenik, Debrecen belvárosában is sok különböző cég látható, a hozzájuk tartozó ikonok és színek pedig jelzik annak kategóriáját. Viszont itt még hiányosság, hogy ezek a webes felületen nem kattinthatók, nem nyithatók meg információért.

Webes böngészőből is elérhető a Petal Térkép
Debrecen belvárosa a Petal Térkép felületén

Jelenleg a webes felületen kizárólag a térkép jelenik meg, nem kapott még kereső felületet, illetve a navigációs funkció sem érhető el, ezekhez le kell tölteni telefonra a Petal Maps alkalmazást.

Webes böngészőből is elérhető a Petal Térkép

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A Google és az Apple mellett a TomTom kamerás autói is feltűntek az elmúlt hónapokban Magyarországon, így a jövőben talán az utcakép nézet is bekerülhet a Petal Térkép szolgáltatásai közé.

A Petalmaps.com weboldal egyébként elég jól fel van készítve már a magyar felhasználókra, teljeskörű a lokalizáció alatta.

Felbukkant a Petal Pay márkanév

A Huawei bejegyezte a Petal Translation védjegyet

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával