Hírek

Speciális, új funkciót kap a Mate40 Széria kínai piacra szánt verziója

Bár a Huawei Mate40 Széria globális bemutatója megtörtént, a kínai premier október 30-án lesz és hoz még újdonságokat.

A vállalat anyaországában megtartott bemutató sem marad el érdekességek nélkül, Richard Yu, a Huawei fogyasztói üzletágának vezetője ugyanis megemlítette egy videóban, hogy a Mate40 Széria Kínában piacra kerülő verzió kapnak egy új, speciális funkciót is – azt azonban nem tudni még, hogy pontosan mi lesz ez, erre tényleg várni kell október 30-ig.

Huawei Mate40 Pro

A vezető elmondta azt is, hogy a Mate40 Széria okostelefonjainak kifejlesztése 3 évet vett igénybe, azaz amikor mi 2017-ben még a Huawei Mate 10 Pro újdonságainak örültünk (Kirin 970 dedikált mesterséges intelligencia chippel, új OLED kijelző, vékonyabb kijelző káva, IP68-as vízállóság és az a klasszikusan természetes mokkabarna árnyalat), a Huawei mérnökei akkor kezdték a fejlesztését a most debütált modelleknek.

Bár a kínai modelek bemutatója október végén lesz, már enélkül is felbukkant előrendelésként a JD.com kínai webes kereskedelmi platformon, ahol 28 másodpercre volt szükség, hogy az első készleteket lefoglalják az érdeklődők.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Egyelőre tehát nem tudjuk, hogy a kínai felhasználók milyen speciális funkciót használhatnak majd a Mate40 Szériával, amit mi, európai felhasználók nem, de október 30-án ez is kiderül majd.

Brutál lett a Huawei Mate40 Pro

A DxOMark trónjára repült a Huawei Mate40 Pro

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával