Hírek

Továbbra is SD Association tag a Huawei, maradhat a microSD a jövőben is

Újabb jó hírek érkeztek a Huawei felé, egy hete volt szó arról, hogy a memóriakártya szabványokat fejlesztő SD Association weboldalán lekerült a Huawei a partnerek listájáról, május utolsó napjaiban viszont ismételten elérhető a cég neve.

Alkalmazások microSD-re telepítése Huawei-en

Ahogyan már eredetileg is írtuk, az SD Association partneri listájáról való lekerülés valószínűleg amolyan elővigyázatosság volt, hiszen a piaci szereplők sem teljesen vannak még tisztában vele, hogy az amerikai kormány intézkedései milyen módon érintheti őket. Ennek visszaigazolása lehet az, hogy május 29-re visszakerült a Huawei Technologies Co. az SD Association partneri listájára. Az Android Authority-nek a Huawei megerősítette, hogy a vállalat tagsága a szövetségben sosem volt törölve, mindösszesen felfüggesztésre került addig, amíg módosítanak az együttműködésen, hogy az megfeleljen teljesen az amerikai szankcióknak.

A május 20-án elindult nagy pánik hangulat szépen lecsengeni látszik, a sok negatív hírt követően jönnek azért pozitív információk is, ráadásul lassan érződik az, hogy sok hír mögött nem feltétlenül az volt a valós ok, mint amelyről sok helyen olvasni lehetett.

Trump lát esélyt arra, hogy a Huawei mentesüljön a szankciók alól

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Forrás
Android Authority

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával