HírekKiegészítők

Új funkciókkal jön a Huawei Watch GT 2

A Huawei a szeptember 19-i Mate 30 széria beharangozó kampányában jelezte, jön a Watch GT 2 is.

A jelenleg piacon lévő Huawei Watch GT még 2018 októberében, a Mate 20 szériával együtt debütált, 2 hetes üzemidőt ígérő sportóraként. Most, a Mata 30 szériával közösen, szeptember 19-én fog bemutatkozni a Huawei Watch GT 2, amely sokkal többet tudhat, mint az elődje.

Új funkciókkal jön a Huawei Watch GT 2

Bár korábban voltak olyan hírek, hogy a Huawei következő okosórája (vagy éppen sportórája) az új Harmony OS-szel érkezhet, ezt azonban egyelőre még nem erősítette meg a Huawei, így nem biztos. az viszont igen, hogy a teaser videó alapjána Watch GT 2 megkapja az IFA 2019-en bejelentett Kirin A1 audio chipet, amely sokat sejtet a képességek bővülését tekintve.

Kirin A1: audio chip a tökéletes Bluetooth hangzásért

Azzal, hogy dedikált audio chipet kap az óra, két fő funkció érkezése realizálható. Az egyik az, hogy képes lehet hívásokat kezelni az óra, például beépített hangszóróval és mikrofonnal. Ezzel a Knight Rider sorozat főhösét és annak pajtiját, KIT-et lehet majd megidézni. Azonban ennél is hasznosabb lehetne a zenelejátszás képessége telefon nélkül. Azt várjuk tehát, hogy a Huawei Watch GT 2 rendelkezhet belső háttértárral és csatlakoztathatunk rá Bluetooth headsetet, aminek segítségével el lehet menni sportolni telefon nélkül és nem csak rögzíthetné aktivitásunkat az alkalmazás, hanem a zenehallgatás is megoldott volna vele.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A Huawei Watch GT 2 tehát szeptember 19-én debütál, kíváncsian várjuk, hogy milyen lesz.

Forrás
Huawei Community Facebook

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával