Kiegészítők

Új Huawei okoskiegészítők debütáltak

A Nova 4 kínai bemutatóján a Huawei számos új kiegészítőt is bejelentett.

Huawei Portable Photo Printer

Egyik új kiegészítő a Huawei Portable Photo Printer, azaz a hordozható fotónyomtató, amely mérete kb. akkora, mint egy külső akkumulátoré. A ZINK tintanélküli technológiát használó nyomtató segítségével telefonról bármikor, bárhol nyomtathatunk fotót a telefonunk segítségével, erre a kiegészítő a Huawei Share 3.0-t használja fel.

Huawei Portable Photo Printer

Huawei Smart Body Fat Scale (WiFi)

Már Magyarországon is elérhető a Huawei AH100 okosmérleg, amelynek most egy jó, WiFi-vel kiegészített verzióját jelentette be a Huawei. Ezzel Bluetooth mellett már WiFi-n is működik az adatok szinkronizációja, másban igazából nem különbözik az eredeti verziótól.

Huawei Smart Body Fat Scale (WiFi)

Huawei Smart Panoramic Security Camera

Az okosotthon portfólióba érkezik egy 360 fokos biztonsági kamera is, amely 1080p FullHD videót tud rögzíteni 30 fps képfrissítés mellett. A két motorral rendkívül halkan képes a kamera pásztázni a terepet, ráadásul az infrának köszönhetően éjjeli felvételre is képes. Az AI-t felhasználva képes felismerni a térben az embereket, illetve észlelni a mozgást. A videó távolról követhető, illetve akár riasztásokat is küld a telefonra szükség esetén.

Huawei Smart Panoramic Security Camera

Huawei Handheld Phone Gimbal Stabilizer

A videós képstabilizátort az ELLA gyártja és a Design for Huawei megjelölést kapta. Ez egy olyan szelfi bot, amely 3-tengelyes motoros gimballal rendelkezik, ez segít a mozgás közbeni stabilizálásban a jobb videófelvételekhez.

Huawei Handheld Phone Gimbal Stabilizer

Regisztrálj a Revolutra most díjmentesen, 3000 forint grátiszért!

Related Articles

Back to top button