Kiegészítők

Új Huawei okoskiegészítők debütáltak

A Nova 4 kínai bemutatóján a Huawei számos új kiegészítőt is bejelentett.

Huawei Portable Photo Printer

Egyik új kiegészítő a Huawei Portable Photo Printer, azaz a hordozható fotónyomtató, amely mérete kb. akkora, mint egy külső akkumulátoré. A ZINK tintanélküli technológiát használó nyomtató segítségével telefonról bármikor, bárhol nyomtathatunk fotót a telefonunk segítségével, erre a kiegészítő a Huawei Share 3.0-t használja fel.

Huawei Portable Photo Printer

Huawei Smart Body Fat Scale (WiFi)

Már Magyarországon is elérhető a Huawei AH100 okosmérleg, amelynek most egy jó, WiFi-vel kiegészített verzióját jelentette be a Huawei. Ezzel Bluetooth mellett már WiFi-n is működik az adatok szinkronizációja, másban igazából nem különbözik az eredeti verziótól.

Huawei Smart Body Fat Scale (WiFi)

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Huawei Smart Panoramic Security Camera

Az okosotthon portfólióba érkezik egy 360 fokos biztonsági kamera is, amely 1080p FullHD videót tud rögzíteni 30 fps képfrissítés mellett. A két motorral rendkívül halkan képes a kamera pásztázni a terepet, ráadásul az infrának köszönhetően éjjeli felvételre is képes. Az AI-t felhasználva képes felismerni a térben az embereket, illetve észlelni a mozgást. A videó távolról követhető, illetve akár riasztásokat is küld a telefonra szükség esetén.

Huawei Smart Panoramic Security Camera

Huawei Handheld Phone Gimbal Stabilizer

A videós képstabilizátort az ELLA gyártja és a Design for Huawei megjelölést kapta. Ez egy olyan szelfi bot, amely 3-tengelyes motoros gimballal rendelkezik, ez segít a mozgás közbeni stabilizálásban a jobb videófelvételekhez.

Huawei Handheld Phone Gimbal Stabilizer

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával