FrissítésHírek

Újra ott vagy a Mate 20 Pro az Android Q béta listában

Egy héttel azután, hogy kikerült az Android Q harmadik béta kiadásából a Mate 20 Pro, most visszatette a listába azt a Huawei.

Huawei Mate 20 Pro Android Q Beta 3

Május 30-án napközben a Google ismételten berakta a Huawei Mate 20 Pro telefont azon telefonok listájába, amelyeken lehetőség van a fejlesztőknek tesztelni a még kialakítás alatt álló, nem végleges szoftvert. Azt követően, hogy az amerikai szankciót után a Google levette a béta listáról a Mate széria aktuális csúcsát, sokan féltek, hogy ez egyet jelent, hogy a vállalat készülékei sosem kapnak Android Q-t.

A Google korábban nem közölte az okát annak, hogy miért vette le a Mate 20 Pro telefont a listából, most pedig nem indokolta a visszakerülését sem. Továbbra is a Mate 20 Pro az egyetlen Huawei telefon, amelyre elérhető a még ki nem adott operációs rendszer béta verziója.

Huawei Mate 20 Pro Android Q Beta 3

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Hogy a végleges Android Q kiadás mikor érkezik, illetve hogy a jövőben mely Huawei telefonok frissülhetnek az Android 10. főverziójára, arról nem áll rendelkezésre információ most, de a HuaweiBlogon természetesen erről is be fogunk számolni.

Forrás
developer.android.com

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával