Uncategorized

Utolsó lehetőség, hogy Neked is Melian fa telefontokod legyen

Ha Neked is az itt felsoroltak között van telefonod, akkor rossz hírem van:

A fenti telefontípusokra már csak néhány darab fa hátlapos telefontokot lehet venni a Melian webshopban, utána végleg kivezetik a kínálatukból ezeket a típusokat. Kérdésemre elárulták, hogy minden típusból kevesebb, mint 10 darab maradt, de van, amiből már csak az utolsó példányra csaphat le a leggyorsabb vásárló. Ha szeretnél fa hátlapos tokot, akkor most tényleg sietned kell!

A Melian fa telefontokokról már írtam korábbi cikkeimben és 2 bemutató videót is készítettem róla. Ezeket itt találjátok:

Melian fa borítású telefontok bemutató

Te milyen egyedi mintát tennél egy fa hátlapos tokra?

Röviden összefoglalva, Somáék (a Melian.hu tulajdonosa és jó barátom) a környezet védelmét és a stílusos, elegáns megjelenést szerették volna ötvözni ebben a fa hátlapos telefontokban.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A kezembe véve először a tok szélén lévő rugalmas TPU keretre leszek figyelmes. Ez gondoskodik a könnyebb le és felhelyezésről, illetve ez adja meg a kellő rugalmasságot a telefon megfelelő védelméhez. Ahogy forgatom a tokot észreveszem azt a kellemes, érdesen-puha simítását a fa hátlapnak, amit a weboldalukon is olvastam.
A fa hátlap nem csak a tok egyediségét és stílusos megjelenését garantálja, hanem a védelmében is fontos szerepet játszik. A fa merevsége és megfelelő keménysége megvédi a tokot az esetleges sérülésektől, a felülete pedig meggátolja, hogy a telefonod könnyen kicsússzon a kezedből. Mindezek ellenére a Melian fa telefontok a megjelenéséről és egyediségéről híres. A fa egyedi mintázatának köszönhetően nem létezik két teljesen egyforma telefontok. De ha neked ez nem elég, akkor kérheted előre megtervezett, vagy akár egyedi mintával is. A mintákat debreceni üzemükben egyesével gravírozzák a tokokra, így minden telefontok kellő figyelmet és gondoskodást kap.

 

Miért vásárolják legtöbben a Melian fa telefontokot?

Soma erre a kérdésre egyértelmű választ adott. A vásárlóik visszajelzése alapján a legtöbben:
– saját maguknak, önkifejezés céljából vagy
– felejthetetlen ajándékként választják.

A weboldalon is megjelenő szövegük szerint, „ha nem szeretnél még egy unalmas tusfürdő, csokit vagy bort ajándékozni; ha szeretnél Te lenni az, akire emlékszik az ünnepelt, akkor a fa hátlapos telefontok a megfelelő választás.” Mivel ez nem a megszokott és mindenhol kapható ajándékok közé tartozik, ilyet nagy valószínűséggel nem kap mástól.

És mikor lenne ez a legfontosabb, ha nem most, az ünnepekre készülődve… Ha Te is fa tokot adnál karácsonyra, akkor a www.melian.hu weboldalra kattintva már meg is rendelheted.

Ha viszont még nem döntöttél, akkor ezt még érdemes elolvasnod.

A Melian.hu kérdés nélküli 90 napos garanciát biztosít minden fa telefontokra. Tehát, ha nem pont olyan a telefontok, mint elképzelted, vagy közben meggondoltad magad, akkor csak szólni kell nekik és még a visszaküldés díját is ők fizetik.

Van itt még valami!

Hogy ne menj el üres kézzel, készültünk neked egy kis kedvezménnyel is. A Melian jóvoltából 2021. november 30-ig, minden HuaweiBlog olvasó 1 500 Ft kedvezménnyel rendelheti meg a kiválasztott telefontokját.

Ehhez nem kell mást tenned, csak a rendelés leadása előtt írd be a megfelelő mezőbe az alábbi kódot: „ HB1500 ”.

Ne maradj le erről a lehetőségről! Nézz szét a minták között és rendeld meg a kedvenc tokodat még ma!

Kattints a linkre és rendeld meg most: www.melian.hu

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával