Kiegészítők

Vicces és meglepő Huawei Freebuds 3 szilikon védőtokok

Ahogy a Huawei Freebuds 3 egyre népszerűbb lesz, egyre többféle szilikon védelem jelenik meg hozzá.

Bár Barcelonában, a Huawei flagship üzletében láttam néhány szilikon tokot február végén, Magyarországon nem forgalmaz ilyen megoldásokat a Huawei, illetve nem is nagyon találni.

Huawei Freebuds 3 ANC headset teszt

Mit lehet ilyenkor tenni? Letöltöttem az AppGallery-ből az Aliexpresst és megnéztem, milyen burkolatokat lehet beszerezni, amivel megvédhető a Freebuds 3 töltőtokja.

Az egyszerű

Semmi minta, semmi csicsa, csak szimplán egy szilikon burkolat, többféle színben. Valószínűleg a legtöbb ember számára csak ennyire van szüksége. Az árát sem bonyolították, mindösszesen 1,57 dollár szállítással együtt. 

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Dragon Ball

Biztos vagyok benne, hogy még 2020-ban is sok a Songoku rajongó, nekik van rögtön többféle szilikon tok.  Az áruk 4,31 dollár szállítással együtt.

Szörny Rt.

Imádom a Szörny Rt-t, bár nekem kicsit túl meredekek ezek a tokok, elsősorban azért, mert nem segítik a zsebben tárolását a Freebuds 3 toknak. Azonban ahogyan a hasonló, hatalmas figurás telefontokokat is megveszi valaki, biztos vagyok benne, hogy Mike Wazowski és Sully is rákerül valakinek a headsetjére. A tokok 4,15 dollárba kerülnek.

Snorlax

Igen, a nagy Pokémon, Snorlax sem marad ki, belőle is csináltak szilikon tokot a Freebuds 3-hoz. Vannak még Pokémon rajongók itt? Ha igen, 3,31 dollárért beszerezhetik a védőtokot is a Freebuds 3-hoz.

Nintendo Switch

Van vajon olyan dolog, amiből nem csináltak Freebuds 3 szilikon tokot? Lehet, de a Nintento Switch nem ilyen. Bár a töltőtok kerek, a hozzá készült Switch szilikon tok négyzetes, lekerekítéssel, ráadásul elég vastag is a képek alapján. Cserébe, valószínűleg jól véd egy esés során. Az ára 3,82 dollár.

Varrot bőrtok

Már-már népművészetileg hat ez a bőr, varrott tok, amely még patent rögzítést is kapott. Mivel ez egy fokkal komplexebb kialakítású, az árán is meglátszik, 7,89 dollárba kerül.

Szuperhősök

Én nagy Marvel fan vagyok, éppen ezért örülök, hogy vannak Marvel és DC tokok is a Freebuds 3-hoz. Vasember, Amerika Kapitány, Superman és Batman is feltűnik. Ezek a tokok 3,31 dollárba kerülnek szállítással együtt.

Azt hiszed, hogy mindent láttál? Hát nem, ezek csak a jéghegy csúcsa, gyakorlatilag minden témára van már Freebuds 3 védőborítás.

További Huawei Freebuds 3 védőtokok

Magyarországon a piros Freebuds 3 headset

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával