Hírek

Videóban bukkanhatott fel a Huawei Mate 10

Az IFA 2017 nagyon sok apró részletet hozott arról, hogy mit várhatunk a Huawei Mate 10-től. Talán egy videóban is feltűnt a készülék.

Videóban bukkanhatott fel a Huawei Mate 10

Mint ismert, a Huawei Mate 10 az új Kirin 970-nel érkezik, amelynek egyik újdonsága a beépített Neural Processing Unit (NPU), amely a mesterséges intelligenciáért felel. A Mobile AI-t promózó egyik videóban látható egy telefon, amely egyelőre ismeretlen, hogy pontosan mely modell is lehet.

A képen egy olyan telefon látható, amelynek alul és felül is vékonyabb a kávája, mint a Mate 9-nek, illetve oldalt is alig van kerete. Pont úgy, ahogyan Richard Yu említette azt előzőleg egy interjúban. Elképzelhető tehát, hogy az itt felbukkant telefon a Mate 10 előlapja.

Ha ez így van, az két dolgot jelent. A Mate 9 Pro és P10 modelleket nem követve az ujjlenyomat olvasó továbbra is a hátlapon lesz az új Mate 10-en, vagy a Huawei is beszáll a képernyőbe integrált ujjlenyomat olvasók piacába, bár egyelőre ennek elég kicsi az esélye.

A Huawei Mate 10 bemutatója október 16-án, Münchenben lesz, ahol minden részletet megtudhatunk majd a vállalat újdonságáról.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával