Funkciók

3 év után sem fognak visszalassulni a Mate40 Széria tagjai

A Huawei Mate40 Széria bemutatóján nem csak az új telefonok és az 5 nm-es Kirin 9000 processzor, egy új igéret is debütált.

4 évvel ezelőtt, 2016. novemberében a Huawei úgy mutatta be a Mate 9-et a Kirin 960-nal, hogy az 1,5 év használatot követően sem fog lassulni 5%-nál többet. Ezt egyébként 2019. tavaszán demonstrálta is több méréssel a gyártó és sok felhasználó is érzi, hogy a régebbi készülék nem lassult vissza idővel.

3 év után sem fognak visszalassulni a Mate40 Széria tagjai

A Huawei Fogyasztói Üzletágának vezetője, Richard Yu bejelentette, hogy a legújabb technológiai fejlesztéseknek köszönhetően, a Kirin 9000-rel már nem 18, hanem 36 hónapig, azaz 3 évig tudják ígérni azt, hogy a telefon nem veszít a központi teljesítményéből műköés közben. A Mate40 széria modelljei esetében a vállalat belső mérései alapján a teljesítmény 2,5%-kal csökken csupán 36 hónap elteltével.

A korábbi modellekhez hasonlítva, a Huawei Mate20 széria esetén 18 hónap alatt 5%-os lassulást mért a vállalat. Ezzel az új 36 hónapos vállalással a “Born Fast, Stay Fast“ szlogent is lecserélték a találóbb “Born Faster, Stay Faster” verzióra.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Brutál lett a Huawei Mate40 Pro

A teljesítményért a Kirin 9000 felel, a világ első, 5 nm-es 5G SoC-je, amely 15,3 milliárd tranzisztort tartalmaz, Octa-Core Cortex-A77 alapú magokat, 24 magos GPU-t, 3 NPU magot a mesterséges intelligencia által végzett műveletekhez, illetve új Balong modemet a maximális 5G teljesítményért.

A DxOMark trónjára repült a Huawei Mate40 Pro

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával