HírekKiegészítők

30 wattos Qi töltőt fejleszt a Huawei

A Huawei már fejleszti a vezeték nélküli gyorstöltési technológiájának második generációját.

Az Amerikai Szövetségi Távközlési Bizottságnál (FCC) járt a Huawei CP61-es típusszámú vezeték nélküli töltő, amely a megjelent publikus dokumentumok alapján maximum 30 wattos vezezék nélküli töltésre lehet majd képes.

Itt a Huawei Wireless Quick Charge vezeték nélküli töltő

Mint ismert, a Huawei CP60-as vezeték nélküli gyorstöltő 2018 végén, a Huawei Mate 20 Pro telefonnal együtt jelent meg és 15 wattos gyorstöltést biztosít vezeték nélkül az eszköz számára. Ezt duplázhatja meg a jövőben a Huawei az CP61-es kiegészítővel.

Huawei CP61 FCC

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Az FCC oldalán elérhető dokumentumok alapján a Huawei CP61-et már a TÜV Rheinland kínai részlege is megvizsgálta és biztonságosnak találta. Ha ezt a jövőben piacra dobja a Huawei, azzal rendkívül nagy előrelépést tesz, hiszen gyorsabb vezeték nélküli töltést biztosít majd, mint a korábbi 22,5 wattos vezetékes SuperCharge, így már a vezeték nélküli töltőkkel is valóban élhető sebességű töltés lesz megvalósítható.

Huawei CP60 vezeték nélküli gyorstöltő bemutató

Hogy a jövőben milyen készüléken debütálhat a 30 wattos gyorstöltés, azt nem tudni, a dokumentumok alapján Huawei okostelefonnal végezték el a CP61 tesztjét, annak típusa azonban nincs meghatározva.

Forrás
FCC

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával