Hírek

A OnePlus 7 Pro sem győzte le a Huawei P30 Pro kameráját

A Huawei P30 Pro újabb kihívót kapott a legjobb kamerás készülékek között, a OnePlus 7 Pro modellt.

Március végén a Huawei P20 Pro egy éves elsőségét törte meg a Huawei P30 Pro, amely az eddigi legmagasabb eredményt érte el a DxOMark kamera tesztjén 112 ponttal. Ezt a Samsung Galaxy S10+ 5G csak beérni tudta, a OnePlus 7 Pro is csak megközelítette azt a 111 ponttal, továbbra sincs tehát legyőzője a Huawei csúcsmodelljének.

Együttműködik a Huawei és a Snapchat

A kamera teszt során az az 5x-ös optikai zoomnak köszönhetően a távoli dolgok kiemelését gyakorlatilag majdnem bármelyik készülékkel szemben megnyeri a Huawei, így volt ez a OnePlus 7 Pro esetén is. Azonban azért azt hozzá kell tenni, hogy a videó rögzítésben jobb eredményt ért el a OnePlus új modellje, itt még összességében van hova javítania a Huawei-nek.

A szelfi kamerát tekintve 86 pontot kapott a OnePlus 7 Pro, ebben a tekintetben sem előzte meg a Huawei P30 Pro telefont, ami 89 ponttal rendelkezik. Itt viszont azt is hozzá kell tenni, hogy a DxOMark ranglistáján van ennél jobb szelfi kamera is a listán.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

2018-ban egy gyártó sem tudta lenyomni a Huawei-t az okostelefon kameráinak tesztjében. Hogy 2019-ben lesz-e ilyen modell, az jó kérdés, egyelőre ugyanis a legnagyobb konkurensek megközelíteni tudták csak.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával