Hírek

Európába is jöhet a HUAWEI nova 10 SE

Azt követően, hogy az IFA 2022-n a HUAWEI bemutatta a nova 10-et és annak Pro kiadását, hamarosan az olcsóbb SE kiadás is érkezhet a nemzetközi piacra.

Európába is jöhet a HUAWEI nova 10 SE

Kínában már kapható a nova 10 SE, most azonban felbukkant a nemzetközi weboldalon is a készülék, amely arra utal, hogy az anyaországon kívül is megjelenik. A nova 10 már Magyarországon is kapható október eleje óta, illetve egyes országokban a nova 10 Pro is piacra került. A következő modellként pedig érkezhet európai országokba akár a nova 10 SE is.

HUAWEI Nova 10 okostelefon teszt

A középkategóriás készülékbe 6,67”-os FullHD+ felbontású OLED panel kerül 90 Hz-es képfrissítési rátával. A kijelző ez esetben lapos, nem ívelt mint a Nova 10 esetében. A teljesítményről a Qualcomm Snapdragon 680G 4G chip gondoskodik. A nova 10 SE háromféle konfigurációban kerülhet a globális piacra. A BNE-LX1 típus 8 GB RAM-ot kap, a háttértár pedig 128 GB, vagy 256 GB lehet. A BNE-LX3 típusba 6 GB RAM és 128 GB háttértár kerül.

Európába is jöhet a HUAWEI nova 10 SE

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Az elődhöz, a nova 9 SE-hez hasonlóan a nova 10 SE is 108 megapixeles főkamerát kap, mellette pedig ott lesz a nova 10-ben is megtalálható 8 megapixeles ultraszéles látószögű szenzor. A harmadik kamera a ”jól megszokott” 2 megapixeles egység, azonban itt a makróra használja ezt a rendszer. Az előlapi kamera 16  megapixeles lesz. Elől és hátul egyaránt FullHD a maximális videófelbontás.

Az EMUI 12-vel érkező HMS-es modell 4500 mAh-s akkumulátort kap, a HUAWEI SuperCharge (Max 66 W) töltési támogatással. A nova 10 SE modell nem kapott 5G támogatást, csak 4G-t támogat mind a két SIM kártyafoglalaton keresztül. WiFi-ből a 802.11a/b/g/n/ac szabványokat támogatja, emellett a Bluetooth 5.0 is rendelkezésre áll BLE, SBC és AAC támogatással.

Arról egyelőre nincs információ, hogy a HUAWEI nova 10 SE mikor, milyen áron érkezhet az európai piacra és hogy Magyarországon megvásárolható lesz-e.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával