Hírek

Európában a Huawei MateBook X Pro laptop

Az MWC 2018-on debütált a Huawei MateBook X Pro notebook, amely a vállalat eddigi legjobb prémium Windows 10-es eszköze. Azt követően, hogy Kínában és az USA-ban már piacra került, most Európában is megjelent.

Bemutatták a Huawei MateBook X Pro notebookot

Tőlünk nem messze, Németországban került piacra a Huawei MateBook X Pro notebook, amely két különböző konfigurációval érhető el. A W19C típusjelzésű modell Intel Core i5-8250U processzort és 256 GB-os NVMe PCIe SSD-t kapott, míg az erősebb (és egyben drágább) W29A modellben az Intel Core i7-8550U processzor van és 512 GB méretű a szupergyors SSD.

Mind a két modell 13,9”-os 3:2-es képarányú LTPS kijelzőt kapott rendkívül vékony kerettel, amely lenyűgöző látványt nyújt. A fém burkolatba 8 GB RAM és NVIDIA GeForce MX150 grafikus kártya került mind a két konfiguráció esetén. Az 1,3 kg tömegű készülékházba került akkumulátorral akár 12 órás üzemidőt is össze lehet hozni, persze ez nagyban függ a felhasználás módjától is.

Bemutatták a Huawei MateBook X Pro notebookot

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A Windows 10 Home operációs rendszerrel rendelkező Matebook X Pro notebook egy speciális, a billentyűzetből előugró webkamerát kapott, van rajta hagyományos USB csatlakozó és USB-C is, valamint négy darab hangszóró szolgáltatja a kiváló hangzást.

A Core i7-es 512 GB SSD-s MateBook X Pro ára 1699 euró, míg az olcsóbb, Core i5-ös és 256 GB-os modell ára 1499 euró, tehát nagyjából annyiért debütál az újdonság, mint tavaly az elődje, a MateBook X is nyitott a németeknél.

Korábban itt írtunk arról, hogy milyen mérnöki csodák kerültek a MateBook X Pro notebookba, itt pedig arról, hogy akár Linux is fut rajta gond nélkül.

Huawei notebookot vennél Magyarországon? Hamarosan lehetőséged lesz rá! A Huawei Magyarország korábban közölte, hogy 2018 második felében hazánkban is megjelenhetnek a MateBook készülékek. Kövesd a HuaweiBlogot és elsők között értesülhetsz, ha itt vannak a Huawei laptopjai!

Szerző
HuaweiBlog.de
Forrás
Huawei NémetországCyberport.de

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával