Akció

Feltöltőkártyásan jóval olcsóbb lehet a Huawei P30 széria

Megkezdődött a P30 és P30 Pro modellek értékesítése, ráadásul előfizetés nélkül, feltöltőkártyás csomagokban nagyot lehet spórolni a szolgáltatóknál.

Mind a három szolgáltatónál megvásárolható a P30 széria, igaz egyik szolgáltatónál sem jár az első vásárlóknak Watch GT okosóra, ez csak a kiskereskedelmi viszonteladó partnerek adják a telefon mellé április 14-ig.

Nem lesz 5G-s Huawei P30

Nézzük meg az előfizetés nélküli ajánlatokat, hogy azok mennyire versenyképesek a hivatalos kiskereskedő ajánlataival.

Huawei P30 Pro

Hivatalos kiskereskedői ajánlatok

A Huawei hivatalos partnerei a Dual SIM-es P30 Pro modellt kétféle kivitelben értékesítik Magyarországon, a 6 GB RAM-mal és 128 GB háttértárral szerelt kiadás ára 299 999 forint, míg a 8 GB RAM-ot és 256 GB háttértárat tartalmazó ára 329 999 forint, mellé pedig április 14-ig jár a Watch GT okosóra, amit a szolgáltatók nem adnak az első vásárlóknak.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Telenor

A Telenor kínálatában elérhető a 6/128 GB-os és a 8/256 GB-os Huawei P30 Pro modell is, előbbi fekete és jégkristálykék, utóbbi csak fekete színben.

A 6/128 GB-os kiadásért a Telenornál 249 989 forintot kérnek kártyás csomagban, ami nem tartalmaz sem hűségidőt, sem előfizetési díjat, ezzel tehát kb. 50 ezer forinttal lehet olcsóbban beszerezni a csúcsmodellt. A 8/256 GB-os kiadás 280 990 forintba kerül szintén feltöltőkártyás csomaggal, itt 49 ezer forinttal olcsóbb, mintha kiskereskedelmi partnernél vásárolná meg valaki. Fontos, hogy a Telenor is kártyafüggetlen, Dual SIM-es készüléket forgalmaz!

Telekom

A Telekomhoz az erősebb, 8/256 GB-os kiadás került be, három színben, fekete mellett a jégkristály kék és az auróra kék is megvásárolható. Ez a modell Domino Fix feltöltőkártyás csomagban, előfizetés és hűségidő nélkül 309 980 forintba kerül, cserébe itt is a VOG-L29-es, kártyafüggetlen, Dual SIM-es kiadást kínálja a magenta szolgáltató, ezen az ajánlattal 20 ezer forinttal lehet olcsóbban megvásárolni a készüléket.

Vodafone

A Vodafone csak a 8 GB RAM-mal és 256 GB háttértárral ellátott Huawei P30 Pro kiadást értékesíti, jégkristály kék és auróra kék árnyalatban. Itt viszont egyáltalán nem érdemes feltöltőkártyás csomagban megvásárolni a telefont, hiszen ebben a konstrukcióban 360 990 forintba kerül a készülék, azaz 31 ezer forinttal több, mint a hivatalos kiskereskedelmi partnereknél.

Huawei P30

Hivatalos kiskereskedői ajánlatok

A kisebb, Huawei P30-ból Magyarországon a 6 GB RAM-mal és 128 GB háttértárral ellátott modell vásárolható meg csak. Ennek ára a hivatalos kiskereskedelmi partnereknél 229 990 forint, amely már önmagában is megnyerő ár a készülék képességeihez mérten. Április 14-ig ehhez is jár a Watch GT okosóra, amelyet a szolgáltatók nem adnak mellé.

Telenor

A Huawei P30 árára a Telenor rendesen odacsapott, hiszen feketében és auróra kékben 199 989 forintért érhető el hűségidő és előfizetés nélkül. 30 ezerrel olcsóbb, mint a hivatalos viszonteladóknál, ennyi pénzért pedig kifejezetten csábító lehet az ajánlat.

Telekom

A magenta szolgáltatónál az auróra kék és jégkristály kék P30 kiadás érhető el, itt nagyjából ugyan annyiba kerül Domino Fix csomagban a telefon, mintha partnereknél vásárolnánk meg, 229 900 forintért lehet elhozni.

Vodafone

Ahogyan a P30 Pro modellt, úgy a P30-at sem érdemes egyelőre a Vodafone-nál megvenni kártyás csomagban, hiszen ez a készülék 244 490 forintba kerül, közel 15 ezer forinttal drágább, mintha kiskereskedelmi viszonteladóknál vásárolnánk meg.

Huawei Prémium Szerviz regisztráció

Fontos, hogy aki a hivatalos partnereknél április 14-ig Huawei P30 és P30 Pro okostelefonok a vásárol, az április 15-ig tudja regisztrálni a 3 hónap kijelzőtörés garanciára!

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával