Hírek

Használt telefonokra szakosodott cég jött Magyarországra

Magyarországon is megjelent a Rejoy, a felújított okostelefonokkal foglalkozó startup.

A román gyökerekkel rendelkező cég korábban 6,5 millió eurós befektetést kapott az eMAG csoporttól, amelyből fejlesztésekbe és terjeszkedésbe kezdett. A vállalat Magyarország is kétféle tevékenységet kínál. Egyrészt megvásárolja a felkínált okostelefonokat, feltéve, hogy azok állapota megfelelő, másrészt használt és újracsomagolt telefonokat értékesít.

Használt telefonokra szakosodott cég jött Magyarországra

Vásárlások utáni pénzvisszatérítést kínál a hazai RECASH alkalmazás

Persze nem csak arról van szó, hogy megveszi, majd drágábban eladja a cég a készülékeket. A beérkező telefonok egy 30 lépcsős műszaki tesztelésen mennek keresztül. A végén garantálják, hogy az így megvásárolható készülékek akkumulátora 85-100% közötti kapacitással rendelkezik, a kijelző és az érintőképernyő működőképes, az egész készülék úgy működik, mint egy új eszköz, valamint a meghibásodások ellen 12 hónapos jótállást biztosítanak. Ha nem tetszik a telefon, akkor 30 napon belül visszaküldhető ingyen.

HUAWEI adás-vétel a Facebookon

A kínálatban HUAWEI készülékek is vannak, ezek állapotát is feltünteti a cég. A használt készülékek állapotuktól függően a jó, nagyon jó, kiváló és újszerű kategóriába kerülhetnek – ezek mellett fel is van tüntetve, hogy a különböző kategóriánkénti váltás milyen árkülönbséget jelentene. A 12 hónapos garancia mellé 30 napos visszaküldési jogot kínálnak, valamint ingyenesen szállítják ki az eszközöket.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Használt telefonokra szakosodott cég jött Magyarországra

Ha valaki a meglévő, jó állapotú telefonját adná el, arra is kínál lehetőséget a Rejoy. Kalkulátorban meg lehet adni a készülék típusát, állapotát, mely végén egy felvásárlási ajánlatot is ad a cég. Az eladási szándék esetén a vállalat futárt küld ingyen a telefonért, azt beszállítja bevizsgálásra, majd 30 napon belül kifizeti az árát, vagy kérhető az 1-3 munkanapon belüli fizetés is, kisebb felvásárlási ár mellett.

Rövid ideig használunk egy telefont és ez nagy környezeti terhelést okoz

A felújított és használt telefonok piaca évről évre növekszik. Ennek több oka is van. Az egyik, hogy számos az elmúlt években készült okostelefon még évekkel később is képes kielégíteni sok felhasználó igényeit, a másik pedig az új telefonok árai, hiszen a legújabb csúcsmodellek jellemzően már 500 ezer forint feletti áron futnak a boltokban.

Már 40 ezer forint az állami támogatás, bármelyik új HUAWEI telefonra felhasználható

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával